Centrul unirea BRASOV

Suntem aici pentru tine. Spune-ne ce-ți dorești  înveți și împreună creionăm un plan personalizat de studiu. 

Implicați cu pasiune în procesul educațional, oferim servicii de la A la Z.

Împreună vom găsi soluția cea mai bună pentru tine! Fiecare are așteptări și nevoi diferite. De aceea, încercăm întotdeauna să găsim cea mai bună soluție pentru fiecare.

0 +
Ani de experiență
0 +
Profesori
0 +
Numarul de locatii
0 +
Cursanți
UNIREA VIDEO ONLINE
Video.centrulunirea.ro

Platforma VIDEO cu conținut creat exclusiv de profesorii Centrului Unirea.  Materiale video la Matematică, Română, Germană, Engleză, Franceză oferite GRATUT tuturor cursanților noștri. 

MEDITAȚII ONLINE
MEDITAȚII DISCIPLINE ȘCOLARE

Meditațiile se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Avem acces la o rețea extinsă de profesori specializați. Profesorii noștri se axează pe nevoile fiecărui elev în parte. Folosim metode de învățare adaptate vârstei fiecărui elev, iar structurarea materiei se face țînând cont de ritmul fiecăruia, scopul nostru fiind întotdeauna același: reușita elevului.

meditatii scoalre centrul unirea
meditatii online limbi straine
MEDITAȚII LIMBI STRĂINE

Cunoașterea unei limbi străine implică însușirea unor abilități cu ajutorul cărora îți poți îmbunătăți calitatea vieții atât în plan profesional, cât și în plan personal. Programul nostru de meditațiil se adresează tuturor persoanelor, indiferent de vârstă și nivel de pregătire.

Alege o limbă străină
CURSURI ONLINE
CURSURI DE LIMBI STRĂINE

Învățarea unei limbi străine îți dezvoltă creativitatea și este, cu siguranță, un pas înainte în carieră. Alegerea depinde exclusiv de tine și de ceea ce îți dorești să faci în viitor. În acest sens, te așteptăm cu o ofertă variată de cursuri limbi străine, care să te ajute să ajungi la nivelul dorit, în cel mai scurt timp posibil.

Alege o limbă străină
FOR FOREIGNERS
We offer you the opportunity to learn any foreign language through English or your native language. Unirea’s foreign language courses have been designed to adapt to three key variables: communication, culture and mindsets.
CLUBURI DE CONVERSATIE

Comunicarea este cheia învățării unei limbi străine și de aceea îți punem la dispoziție și cluburi de conversație, astfel incât să poți aplica tot ceea ce ai învățat, într-un mediu organziat. Chiar dacă în cadrul fiecărui curs punem foarte mare accent pe comunicarea eficientă, participarea la un club de conversație este cea mai bună soluție pentru a învăța să vorbești corect o limbă străină, să te adaptezi perfect interlocutorului, dar și situatiei de comunicare specifice.

Alege cum poți să înveți:

Ședințe individuale one-to-one, adaptate programulului și nevoilor tale.

Alături de un prieten, coleg sau partener de viață. Un curs pentru doi, voi doi  🙂

Maxim 6 participanți, interactiv și distractiv, la cel mai bun preț / ședință . 

Lucrăm foarte bine cu:
ELEVI

Meditațiile încep să fie o activitate constantă în viața elevilor și a studenților, atunci când aceștia trebuie să susțină examene importante sau în momentul în care au nevoie de ajutor specializat la disciplinele școlare sau pentru învățarea unei limbi străine.

ADULȚI

Pentru că știm că fiecare persoană are un program în care trebuie să se încadreze, oferim posibilități multiple pentru a participa la cursurile de limbi străine. Serviciile noastre sunt special concepute astfel încât fiecare persoană să beneficieze de ajutor personalizat pentru atingerea obiectivelor propuse.

COMPANII

Oferim soluții și servicii personalizate, cursurile fiind structurate în funcție de aspirățiile, cererile și nevoile specifice fiecărei companii. Îmbunătățește calitățile echipei tale și dovedește că este cea mai bună companie . ” Joacă la cel mai înalt standard! “

Alege cum poți să înveți:
La sediul nostru din Brasov
Online prin ZOOM

La biroul tău