Centrul unirea BRASOV

Suntem aici pentru tine. Spune-ne ce-ți dorești  înveți și împreună creionăm un plan personalizat de studiu. 

Alege Centrul Unirea pentru Experiență Confort Calitate Interactivitate Succes Rezultate Feedback Siguranță Resurse Siguranță Profesori

13 ani experiență

49 profesori

Calitate garantată mereu

Sedință DEMO Gratuită

Avantajele învățământului​ ONLINE

Infografic Unirea

Suntem implicați cu pasiune în procesul educațional
oferindu-vă servicii de la A la Z:

MEDITAȚII ONLINE​

Meditații discipline școlare

Oferta noastră cuprinde pregătirea la toate disciplinele școlare. Meditațiile se desfășoară individual sau în grup și sunt special concepute pentru fiecare elev. Colaborarea noastră începe întotdeauna cu o evaluare și continuă cu un plan bine stabilit.

meditatii scoalre centrul unirea
Meditații limbi străine

Cunoașterea unei limbi străine implică însușirea unor abilități cu ajutorul cărora îți poți îmbunătăți calitatea vieții atât în plan profesional, cât și în plan personal. Programul nostru de meditații se adresează tuturor persoanelor, indiferent de vârstă și nivel de pregătire.

CURSURI ONLINE​

Cursuri examene naționale

Centrul Unirea se dedică succesului elevilor la examenele naționale, oferind cursuri specializate de pregătire pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat, cu focus pe disciplinele cheie: limba română și matematică.

Cursuri de limbi străine

Învățarea unei limbi străine îți dezvoltă creativitatea și este, cu siguranță, un pas înainte în carieră. Alegerea depinde exclusiv de tine și de ceea ce îți dorești să faci în viitor. În acest sens, te așteptăm cu o ofertă variată de cursuri limbi străine, care să te ajute să ajungi la nivelul dorit, în cel mai scurt timp posibil.

Oferta educațională a Centrului Unirea Brașov

 include pregătire ONLINE individuală sau în grup pentru:

ELEVI

Meditațiile încep să fie o activitate constantă în viața elevilor și a studenților, atunci când aceștia trebuie să susțină examene importante sau în momentul în care au nevoie de ajutor specializat la disciplinele școlare sau pentru învățarea unei limbi străine.

ADULȚI

Pentru că știm că fiecare persoană are un program în care trebuie să se încadreze, oferim posibilități multiple pentru a participa la cursurile de limbi străine. Serviciile noastre sunt special concepute astfel încât fiecare persoană să beneficieze de ajutor personalizat pentru atingerea obiectivelor propuse.

COMPANII

Oferim soluții și servicii personalizate, cursurile fiind structurate în funcție de aspirățiile, cererile și nevoile specifice fiecărei companii. Îmbunătățește calitățile echipei tale și dovedește că este cea mai bună companie . ” Joacă la cel mai înalt standard! “