Info Cursuri
Structura Cursuri
Reguli Zoom

Afișez toate cele 6 rezultate

Cursuri Limba Araba – Centrul Educational Unirea

Limba araba este una dintre cele mai raspandite limbi din lume, iar in ultimii ani cererea de cursuri de araba a crescut considerabil, in special in Europa. Evenimentele internationale care au loc in ultimii ani au trezit interesul cat mai multor oameni sa invete mai multe despre tarile arabe, cultura lor, istoria lor si, in consecinta, sa invete limba lor. Oamenii care o vorbesc reusesc sa reduca diferentele culturale si lingvistice care exista intre tari indepartate din punct de vedere geografic.

In ceea ce privese tarile arabe, trebuie sa tinem cont de faptul ca exista mari diferente culturale, nu numai lingvistice care trebuie depasite si, prin urmare, vorbind aceeasi limba simplifica lucrurile, in special in afaceri si in solutionarea conflictelor.

Satisfactia pe care o ofera studiul unei culturi straine este augumentata atunci cand se cunoaste limba de origine a acesteia. Daca te hotarasti sa urmezi un curs de araba vei avea la dispozitie o lume noua: 2000 de ani de bogatie istorica si culturala Araba este cea de-a cincea limba vorbita in lume, cu peste 280 de milioane de vorbitori. Limba araba nu este o limba foarte usoara, dar la Centrul Educational Unirea vei gasi cei mai buni profesori, pregatiti sa iti ofere toate instrumentele necesare pentru a face fata provocarii invatarii unei noi limbi straine.

Call Now Button
Open chat