Cursuri Spaniola - Centrul Unirea Brasov
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Cursuri Spaniola 2018-09-19T15:17:59+00:00

Cursuri Limba Spaniola Brasov

CU O LIMBA NOUA INVATATA
O OPORTUNITATE NOUA SE IVESTE

Cursul se desfasoara in grup, timp de 2 ore, fiecare tip de curs are un orar prestabilit.

Curs de grup

Cursurile noastre de limbi straine integreaza toate competentele de limba in functie de fiecare nivel in parte.Centrul Unirea vine in intampinarea exigentelor academice si a cerintelor impuse de piata muncii cu o gama variata de cursuri de limbi straine, de la Nivel Incepator pana la Nivel Avansat, fiind structurate in functie de aspiratiile si cererile dumneavoastra.

BENEFICIEZI DE 15% LA ORICE TIP DE CURS DACA TE INSCRII CHIAR ACUM

Ce trebuie sa stii

Cursuri AUTORIZATE de Ministerul Muncii
Cursuri AUTORIZATE de Ministreul Educatiei
Plata în Rate
Nu ești mulțumit, îți primești banii ÎNAPOI!
Suportul de curs este Gratuit
Testarea Nivelului Gratuită
Cursuri Intensive

Municipiul Brasov reprezinta unul dintre cele mai importante, puternice si înfloritoare orase din Romania.  Datorita pozitei geografice privilegiate si a infrastructurii sale de astazi, el permite dezvoltarea multor activitati economice, culturale si sportive.

In orasul Brasov s-a dezvoltat Centrul Educational Unirea, un centru cu traditie ce are o vechime de 7 ani, unde elevii, studentii si toti doritorii pot lua parte la meditatii si cursuri care se desfasoara la toate disciplinele scolare si la toate limbile straine. Astfel ca in cadrul centrului se desfasoara cursuri la limba spaniola pentru orice nivel de studiu si la mai multe interval orare, fiind astfel accesibile tuturor doritorilor.

Limba spaiola , numita si limba castiliana (castellano), este o limba romanica, din familia limbilor latine (italiana, portugheza, româna). Este una dintre cele sase limbi oficiale ale Organizatiei Natiunilor Unite.

Spaniola este pe locul doi ca cea mai vorbita limba în lume conform numarului vorbitorilor care o au ca limba materna, fiind precedata doar de chineza mandarina. Se plaseaza pe locul trei ca cea mai folosita limba (atât materna, cât si straina), fiind avansata de chineza mandarina si de engleza.

Spaniola ocupa, de asemenea, locul doi în topul celor mai studiate limbi din lume, dupa statisticile din anul 2000 fiind studiata in scolile si facultatile din 90 de tari.

Deoarece cunoasterea unei limbi straine este o noua fereastra deschisa catre lume, nu ne ramane decat sa invatam si sa ne bucuram de satisfactiile aduse de orice performanta intelectuala  pe care o realizam.

Curs Spaniolă A1 Începători, Seara - 30% Reducere

CURSUL INCEPE

ZILE DE DESFASURARE

DURATA

NIVELUL SI MODULUL

16.01.2018

Luni și Miercuri
ORELE: 18:00

21 ore - 3 ore/ ședința

Începători Modul 1

MANUAL GRATIS
PLATA IN RATE
CENTRU ACREDITAT
TESTARE GRATUITA

PRET MODUL

690 RON 490 RON

Curs Spaniolă A1 Începători, Seara - 30% Reducere

CURSUL INCEPE

16.01.2018

ZILE DE DESFASURARE

Luni și Miercuri
ORELE: 18:00

DURATA

21 ore - 3 ore/ ședința

NIVELUL SI MODULUL

Începători Modul 1

MANUAL GRATIS
PLATA IN RATE
CENTRU ACREDITAT
TESTARE GRATUITA

PRET MODUL

690 RON 490 RON