Franciza

pexels-photo-1081228

FII PARTENERUL NOSTRU IN BRASOV

independenta

Independența
administrării afacerii

Dacă te alături proiectului Centrul Unirea, ai libertate deplină în administrarea afacerii tale. Tu alegi cum gestionezi produsele, angajații, spatiul, publicitatea, având în același timp alături de tine un partener puternic, cu experiență.

logo-centrulunire

Susținerea unui brand

Afacerea ta operează sub un brand puternic, cunoscut la nivel național. Astfel ai vizibilitate în fața clienților tăi.

sprijin

Sprijin

Parteneriatul Centrul Unirea îți oferă o multitudine de beneficii pentru ca afacerea ta să crească. Primești gazduire pe site-ul nostru, un site aflat intr-o continua optimizare, consultanță în atragerea clientilor si promovarea locala a produselor tale.

investitie

Cat costa?

Pentru ca afacerea ta să crească repede, ai parte de cea mai buna oferta pentru a deveni partenerul nostru. Singurele taxe sunt: 500 Euro in momentul in care te alaturi proiectului nostru si 100 Euro lunar, pentru a-ti pastra calitatea de membru.

intrebare

Ce trebuie sa fac?

Completeaza formularul de mai jos, iar in cel mai scurt timp posibil vei fi contactat de catre un reprezentant Centrul Unirea.

CLIENTI CENTRUL UNIREA

 • Recomand cu drag!!! *****

  thumb Alina Lupascu
  2/24/2019

  un centru preocupat de educarea elevilor spre meserii utile

  thumb Smaranda Steluta Manole
  2/12/2019

  Pentru învățare rapida si corecta! Centrul Educațional Unirea din Iași prezintă maxima seriozitate, profesionalism si implicare! Doamna profesor Cristina Vîscu ***** Întreaga echipă foarte bine pregătită si mereu la dispoziția cursanților!

  thumb Ramona Mihaela
  1/31/2019

  Recomand cu drag! O echipa tânăra de profesori și un colectiv frumos

  thumb Maya Ciorobitca
  10/14/2018
 • The best German teacher, attentive, careful, prepared, always open, smiling and willing ti help. Thank you for making the learning trip a great fun experience for my son!

  thumb Melania Jaravete
  8/11/2018

  5 star review  Foarte buna, copilul meu a făcut meditații la matematica cu Cristi și la română cu Adina.Doi oameni extraordinari cu foarte multă dăruire. Mulțumesc mult pt ajutor!

  thumb Mihaela Musat
  8/04/2018

  5 star review  Recomand cu incredere

  thumb Valentin Bogdan
  8/03/2018

  5 star review  Mulțumesc pentru sprijinul acordat. Recomand cu încredere.

  thumb Raluca Teodorescu
  8/03/2018
 • 5 star review  Recomand cu incredere, puteti face o echipa buna profesor-elev.

  thumb Daniela Toporas
  8/03/2018

  5 star review  Mulțumesc celor de la Centrul Unirea pentru dedicare, profesionalism și prietenie. Centrul Unirea este un loc fain, cu oameni mișto, în care poți invata cu ușurință. Într-un timp scurt am avut rezultate foarte bune, și am mers cu drag, ceea ce voi face și în continuare după vacanță!!! Andrei-Razvan Staicu

  thumb Andrei Razvan
  8/03/2018

  5 star review  Recomand

  thumb Lavinia Smeu
  8/03/2018

  5 star review  Doresc sa impartasesc parerea foarte buna despre cursurile la care am luat parte,mai ales cursurile predate de dra. Cristina care sunt extraordinar . Recomand tuturor care doresc sa invete lb. engleza.

  thumb Claudia Pricopi
  6/25/2018
 • 5 star review  Perfect

  thumb Paul Popa
  6/21/2018

  5 star review  Totul este la superlativ

  thumb Petru Popa
  6/21/2018

  5 star review  Profesori sunt foarte buni. Colectivul este foarte prietenos. Te face sa te simți în largul tău și poți învață cu ușurință. Îl recomand cu încredere, deoarece este foarte foarte bun.

  thumb Florin Vizitiu
  6/20/2018

  5 star review  Recomand cu mareeeee drag. Atat personalul care te intampina la receptie cat si cursul, profesorii..totul este minunat.

  thumb Cristina Serafim
  10/24/2017