Meditatii Araba - Centrul Unirea Brasov
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Araba 2018-08-09T18:06:05+00:00

Meditatii Limba Araba Cluj

Fiecare meditatie este special creata pentru tine.
Centru de pregatire a examenelor.

“Te ajutam sa iti depasesti limitele
ca sa poti juca dupa regulile tale.”

ALEGE CURSUL CARE TI SE POTRIVESTE

MEDITATII INDIVIDUALE

Daca vrei un curs personalizat care sa contina exact ceea iti doresti atunci meditatiile de tip individual sunt cele mai potrivite pentru tine.

Avantaje

Program Flexibil

Esti numai tu in atentia Profesorului

Materia este special conceputa pentru tine

Feedback saptamanal

Examinari frecvente

BENEFICIEZI DE 8% REDUCERE DACA TE INSCRII CHIAR ACUM 120RON 110RON

AI 17% REDUCERE LA 5 CURSURI ACHIZITIONATE

600RON 500RON

REZERVA-TI UN LOC

MEDITATII SEMI-INDIVIDUALE

Sedintele semi-individuale sunt solutia ideala daca doriti sa invatati rapid si sa pastrati un pret scazut. Sunt recomandate in special pentru colegi, prieteni, cupluri.

AVANTAJE

Ai un/o prieten/a, coleg/a, sora/frate

Aveti un obiectiv comun

Vreti sa luati meditatii impreuna

Aveti un nivel apropiat de cunostiinta

Doriti sa petreceti cat mai mult impreuna

BENEFICIEZI DE 10% REDUCERE DACA TE INSCRII CHIAR ACUM 100RON 90RON

AI 20% REDUCERE LA 5 CURSURI ACHIZITIONATE

500RON 400RON

REZERVA-TI UN LOC

CURSURI DE GRUP

Daca iti place sa muncesti in echipa, esti o persoana sociabila si iti face placere sa vorbesti cu altii, atunci un curs de grup te va motiva mai tare

> Vezi detalii

Limba araba este una dintre cele mai raspandite limbi de pe glob, deoarece este vorbita de milione de cetateni din Asia, din nordul Africii si de marea majoritate a musulmanilor raspanditi in alte tari. Araba face parte din grupul limbilor semitice meridionale, are alfabet propriu si se scrie orizontal, de la drepta la stanga. Astfel ca limba araba nu este o limba usoara, dar este o limba care o data invatata poate aduce numeroase satisfactii profesionale si personale.

Daca iti doresti sa inveti limba araba si te afli in orasul Brasov, poti apela cu incredere la Centrul Educational Unirea Brasov care desfasoara cursuri de limba araba. Fie ca iti doresti sa inveti ceva nou, diferit, care nu este cunoscut de toata lumea, fie ca esti nevoit din diferite motive sociale, meditatiile individuale de limba araba vin in ajutorul tuturor doritorilor.  Aceste meditatii ajuta fiecare participant si doritor sa obtina cunostintele dorite datorita faptului ca se desfasoara cu un singur participant, astfel profesorul meditator se va “mula” si concentra pe nevoile si cerintele acestuia. Un alt benefiu al meditatiilor la limba araba este faptul ca acestea se pot programa in functie de probramul si disponibilitatea participantului, facand astfel programul de invatare mai flexibil si mai accesibil pentru orice doritor.