Meditatii Limba Germana Brasov - Centrul Unirea Brasov
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Germana 2018-08-09T17:49:07+00:00

Meditatii Limba Germana Brasov

Fiecare meditatie este special creata pentru tine.
Centru de pregatire a examenelor Goethe.

“Te ajutam sa iti depasesti limitele
ca sa poti juca dupa regulile tale.”

ALEGE CURSUL CARE TI SE POTRIVESTE

MEDITATII INDIVIDUALE

Daca vrei un curs personalizat care sa contina exact ceea iti doresti atunci meditatiile de tip individual sunt cele mai potrivite pentru tine.

Avantaje

Program Flexibil

Esti numai tu in atentia Profesorului

Materia este special conceputa pentru tine

Feedback saptamanal

Examinari frecvente

BENEFICIEZI DE 10% REDUCERE DACA TE INSCRII CHIAR ACUM 100RON 90RON

AI 20% REDUCERE LA 5 CURSURI ACHIZITIONATE

500RON 400RON

REZERVA-TI UN LOC

MEDITATII SEMI-INDIVIDUALE

Sedintele semi-individuale sunt solutia ideala daca doriti sa invatati rapid si sa pastrati un pret scazut. Sunt recomandate in special pentru colegi, prieteni, cupluri.

AVANTAJE

Ai un/o prieten/a, coleg/a, sora/frate

Aveti un obiectiv comun

Vreti sa luati meditatii impreuna

Aveti un nivel apropiat de cunostiinta

Doriti sa petreceti cat mai mult timp impreuna

BENEFICIEZI DE 20% REDUCERE DACA TE INSCRII CHIAR ACUM 100RON 80RON

AI 40% REDUCERE LA 5 CURSURI ACHIZITIONATE

500RON 300RON

REZERVA-TI UN LOC

CURSURI DE GRUP

Daca iti place sa muncesti in echipa, esti o persoana sociabila si iti face placere sa vorbesti cu altii, atunci un curs de grup te va motiva mai tare

> Vezi detalii

Limba germana are peste 120 de milioane de vorbitori nativi. Este limba oficiala sau co-oficiala in Germania, Austria, Elvetia si este vorbita de milioane de nativi germani din Franta, Italia, Belgia, Danemarca, Luxemburg, Lichtenstein, Polonia, Rusia, Romania si din alte tari. Este o importanta limba de comunicare internationala.

Toti cei care isi doresc sa invete aceasta limba pentru a se dezvolta in cariera, pentru usurarea calatoriilor sau pentru alte motive, sunt indrumati sa urmeze meditatiile la limba germana, care au ca scop performanta intr-un timp relativ scurt, bazandu-se pe profesori cu experienta, pe materiale didactice bune si totodata pe un program flexibil de studiu.

In cadrul Centrului Educational Unirea din Brasov se desfasoara meditatii si cursuri la limbile straine si la toate disciplinele scolare, venind in ajutorul elevilor, studentilor si tuturor doritorilor.

Meditatiile la limba germana se desfasoara cu un singur participant ceea ce duce la mai mult timp si o disponibilitate mai mare a profesorului meditator pentru a ajunge la performanta, la dobandirea cunostintelor necesare si la clarificarea neintelegerilor mai rapid . Totodata un alt beneficiu al meditatiilor il reprezinta intervalul orar care poate fi stabilit in functe de disponibilitatea participantului, oferind astfel o flexibilitate mai mare in programul de studiu.