Meditatii Informatica - Centrul Unirea Brasov
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Informatica 2018-08-03T06:23:24+00:00

Meditatii Informatica Brasov

Meditatiile la Informatica se desfasoara individual sau in grup, timp de 2 ore, iar acestea sunt special concepute pentru fiecare cursant.

”Profesorii adevarati cresc mentalitati nu note.„

PRIMA SEDINTA GRATUITA INSCRIE-TE

DE CE NOI?

GARANTAM
REZULTATE RAPIDE

1 Meditatii personalizate
2 Feedback saptamanal
3 Evaluari periodice
4 Profesori dedicati
5 Impreuna depasim limitele
6 Iti descoperim potentialul

LOCATIE CENTRALA

PROGRAM FLEXIBIL

CENTRU ACREDITAT

INCA NU TE-AM CONVINS?

BENEFICIEZI DE 10% REDUCERE DACA TE INSCRII CHIAR ACUM 100RON 90RON

Rezerva-ti un loc

De ce ai nevoie de meditatii la Informatica?

1 Nu inteleg nimic la ora

2 Nu imi place informatica

3 Sunt prea multe teme

4 Nu am un profesor indragit

1 Vreau o nota mai mare

2 Urmeaza examene importante

3 Vreau sa excelez

4 Nu am un profesor indragit

AI 20% REDUCERE LA 5 CURSURI ACHIZITIONATE

500RON 400RON

REZERVA-TI UN LOC

Termenul informatică desemnează știința procesării sistematice a informației, în special a procesării cu ajutorul calculatoarelor. Istoric, informatica s-a dezvoltat ca știință din matematică, în timp ce dezvoltarea primelor calculatoare își are originea în electrotehnică și telecomunicații. De aceea, calculatorul reprezintă doar dispozitivul pe care sunt implementate conceptele teoretice.

Avand in vedere importanta calculatorului, a internetului in viata noastra putem afirma ca informatica este stiinta viitorului si a reusitei in cariera fiecarui individ care isi doreste sa exceleze. Toti cei care aprofundeaza aceasta disciplina, nu au decat de castigat si de obtinut numeroase beneficii atat pe perioada scolarizarii cat si in cariera. In ajutorul tututror celor dornici sa invete si care locuiesc in Brasov, Centrul Educational Unirea desfasoara meditatii la informatica, care au ca scop intelegerea si dobandirea cunostintelor acestei stiinte cu o usurinta mai mare.

Meditatiile la infromatica se desfasoara cu un singur participant ceea ce duce la mai mult timp si o disponibilitate mai mare a profesorului meditator pentru a ajunge la performanta, la dobandirea cunostintelor necesare si la clarificarea neintelegerilor mai rapid . Totodata un alt beneficiu al meditatiilor il reprezinta intervalul orar care poate fi stabilit in functe de disponibilitatea participantului, oferind astfel o flexibilitate mai mare in programul de studiu.