Meditatii Spaniola - Centrul Unirea Brasov
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Spaniola 2018-08-09T18:01:09+00:00

Meditatii Limba Spaniola Brasov

Fiecare meditatie este special creata pentru tine.
Centru de pregatire a examenelor DELE.

“Te ajutam sa iti depasesti limitele
ca sa poti juca dupa regulile tale.”

ALEGE CURSUL CARE TI SE POTRIVESTE

MEDITATII INDIVIDUALE

Daca vrei un curs personalizat care sa contina exact ceea iti doresti atunci meditatiile de tip individual sunt cele mai potrivite pentru tine.

Avantaje

Program Flexibil

Esti numai tu in atentia Profesorului

Materia este special conceputa pentru tine

Feedback saptamanal

Examinari frecvente

BENEFICIEZI DE 10% REDUCERE DACA TE INSCRII CHIAR ACUM 100RON 90RON

AI 20% REDUCERE LA 5 CURSURI ACHIZITIONATE

500RON 400RON

REZERVA-TI UN LOC

MEDITATII SEMI-INDIVIDUALE

Sedintele semi-individuale sunt solutia ideala daca doriti sa invatati rapid si sa pastrati un pret scazut. Sunt recomandate in special pentru colegi, prieteni, cupluri.

AVANTAJE

Ai un/o prieten/a, coleg/a, sora/frate

Aveti un obiectiv comun

Vreti sa luati meditatii impreuna

Aveti un nivel apropiat de cunostiinta

Doriti sa petreceti timp mai mult impreuna

BENEFICIEZI DE 20% REDUCERE DACA TE INSCRII CHIAR ACUM 100RON 80RON

AI 40% REDUCERE LA 5 CURSURI ACHIZITIONATE

500RON 300RON

REZERVA-TI UN LOC

CURSURI DE GRUP

Daca iti place sa muncesti in echipa, esti o persoana sociabila si iti face placere sa vorbesti cu altii, atunci un curs de grup te va motiva mai tare

> Vezi detalii

Limba spaiola , numita si limba castiliana (castellano), este o limba romanica, din familia limbilor latine (italiana, portugheza, româna). Aceasta este una dintre cele sase limbi oficiale ale Organizatiei Natiunilor Unite.

Spaniola este pe locul doi ca cea mai vorbita limba în lume conform numarului vorbitorilor care o au ca limba materna, fiind precedata doar de chineza mandarina. Se plaseaza pe locul trei ca cea mai folosita limba (atât materna, cât si straina), fiind avansata de chineza mandarina si de engleza.

Deoarece cunoasterea unei limbi straine este o noua fereastra deschisa catre lume, nu ne ramane decat sa invatam si sa ne bucuram de satisfactiile aduse de orice performanta intelectuala  pe care o realizam. De aceea in cadrul Centrului Educational din Brasov se desfasoara cursuri si meditatii pentru toate disciplinele scolare si pentru toate limbile straine.  Meditatiile la limba spaniola au ca scop dobandirea cunostintelor intr-un timp mai scurt si punerea accentului pe clarificarea neintelegerilor intr-un cadru restrains, realizandu-se doar intre un participant si profesorul meditator. Meditatile au ca avantaje programul flexibil stabilt de catre participant si timpul mai mare acordat in totalitate de catre profesor elevului/participantului, ceea ce duce mai repede la obtinerea rezultatelor dorite  si la performanta.