Cursuri Limba Engleza Bucuresti - Centrul Unirea Bucuresti
Info Cursuri
Structura Cursuri
Reguli Zoom

Afișez toate cele 27 de rezultate

Cursuri Limba Engleza Bucuresti

Cursuri Limba Engleza – Centrul Educational Unirea

In aceste vremuri ale globalizarii, cunoasterea limbii engleze reprezinta pur si simplu o adaptare la prezent si, in anumite situatii, o cerinta obligatorie. De ce engleza? Pentru ca a devenit un fel de limba universala, fiind cea mai studiata limba din lume. Este, de asemenea, limba internationala pentru business. Engleza este podul intre persoane si natiuni; pentru a face o cariera internationala, engleza este o cerinta de baza. Este totodata limba stiintei, aeronauticii, tehnologiei, diplomatiei si turismului. Cunoasterea limbii engleze sporeste sansele de a obtine un job bun la o multinationala din tara sau de a gasi un loc de munca in strainatate. Engleza este limba internetului. Majoritatea site-urilor web sunt in limba engleza iar acest contact relativ constant cu aceasta limba a raspandit convingerea ca, la diferite nivele, toata lumea este capabila sa o foloseasca. Dar aceasta este o presupunere nu tocmai adevarata. Cuvintele in engleza care circula pe internet sunt oglinda unei societati care a fost nevoita sa gaseasca un limbaj deschis pentru a comunica, si nu un sistem lingvistic complet. Pentru a putea aprofunda o limba straina este necesar sa urmezi un curs specializat, individual sau de grup.

 

Cursurile trebuie structurate astfel incat sa fie practice si sa te ajute sa iti dezvolti cunostintele, aptitudinile pentru a deveni fluent in limba engleza. Indrumarea unui bun profesor este fundamentala pentru o buna dezvoltare a procesului de invatare. Ceea ce conteaza, pentru a fi eficient, este structurarea cursurilor astfel incat gradul de dificultate sa creasca treptat. Profesorii de la Centrul Educational Unirea sunt pregatiti sa ofere cursantilor toate instrumentele de care acestia au nevoie pentru a face fata provocarii invatarii unei limbi straine.

 

Alegerea unui curs de engleza trebuie facuta in functie de nevoile si de disponibilitatea fiecaruia. Centrul Unirea ofera o gama variata de cursuri de limba engleza, de la nivel incepator pana la nivel avansat, fiind structurate in functie de aspiratiile si cererile cursantilor. Fie ca ai nevoie de limba engleza la locul de munca, la scoala, pentru promovarea unui examen sau doar pentru a putea vorbi fluent si corect, contacteaza-ne pentru a stabili impreuna cum te putem ajuta.


CLIENTI CENTRUL UNIREA


SHOPPING CART

close
Call Now Button
Open chat