Afișez toate cele 18 rezultate

Cursuri Limba Engleza Bucuresti

In aceste vremuri ale globalizarii, cunoasterea limbii engleze reprezinta pur si simplu o adaptare la prezent si, in anumite situatii, o cerinta obligatorie.

Cunoasterea uneia sau a mai multor limbi straine are o mare valoare in imbogatirea bagajului cultural, cu totii ar trebui sa fim stimulati sa le studiem, deoarece ele reprezinta o valoare adaugata in studiu, la locul de munca dar si in societate.

De ce engleza? Pentru ca a devenit un fel de limba universala, sunt peste 400 de milioane de vorbitori nativi, este limba oficiala in 53 de tari. Totodata, engleza este cea mai studiata limba din lume, astfel ca numarul total al vorbitorilor ajunge la 1,5 miliarde de persoane. Este limba oficiala in Anglia, Australia, USA, Canada, Irlanda, Noua Zeelanda si Caraibe. Este, de asemenea, limba internationala pentru business. Engleza este podul intre persoane si natiuni; pentru a face o cariera internationala, engleza este o cerinta de baza.

Este totodata limba stiintei, aeronauticii, tehnologiei, diplomatiei si turismului. Cunoasterea limbii engleze sporeste sansele de a obtine un job bun la o multinationala din tara sau de a gasi un loc de munca in strainatate; asadar, daca doriti sa emigrati este bine sa invatati limba engleza.

De ce un curs de engleza? Engleza este limba internetului. Majoritatea site-urilor web sunt in limba engleza iar acest contact relativ constant cu aceasta limba a raspandit convingerea ca, la diferite nivele, toata lumea este capabila sa o foloseasca. Dar aceasta este o presupunere nu tocmai adevarata. Cuvintele in engleza care circula pe internet sunt oglinda unei societati care a fost nevoita sa gaseasca un limbaj deschis pentru a comunica, si nu un sistem lingvistic complet. Pentru a putea aprofunda o limba straina este necesar sa se urmeze cursuri specializate.

Cursurile trebuie structurate astfel incat sa fie practice si sa va ajute sa va dezvoltati cunostintele, aptitudinile si sa deveniti fluenti in limba engleza. Indrumarea unui bun profesor este fundamentala pentru o buna dezvoltare a procesului de invatare. Ceea ce conteaza, pentru a fi eficienti, este structurarea cursurilor astfel incat gradul de dificultate sa creasca treptat. Profesorii de la Centrul Educational Unirea sunt pregatiti sa ofere cursantilor in cadrul cursurilor de engleza toate instrumentele de care acestia au nevoie pentru a face fata provocarii invatarii unei limbi straine.

Alegerea unui curs de engleza in Bucuresti, si nu numai, trebuie facuta in functie de nevoile si de disponibilitatea dumneavoastra; de aceea, Centrul Unirea ofera o gama variata de cursuri limba engleza, de la nivel incepator pana la nivel avansat, fiind structurate in functie de aspiratiile si cererile cursantilor. Fie ca aveti nevoie de limba engleza la locul de munca, la scoala, pentru promovarea unui  examen sau doar pentru a putea vorbi fluent si corect, va asteptam la o intalnire in cadrul centrului nostrum pentru a stabili impreuna cum va putem ajuta.

Cursuri : Cursuri Limba Engleza Bucuresti

SHOPPING CART

close
Call Now Button