Cursuri Limba Franceza Bucuresti - Centrul Unirea Bucuresti
Info Cursuri
Structura Cursuri
Reguli Zoom

Afișez toate cele 24 de rezultate

Cursuri Limba Franceza – Centrul Educational Unirea

„De ce ati decis sa urmati un curs de franceza?” Aceasta este intrebarea pe care o adresam tuturor celor care au decis sa urmeze un curs de franceza si au ales Centrul Educational Unirea pentru a-i indruma in aceasta noua provocare. Raspunsurile cursantilor nostri au in spate motivatii variate, dar printre cele mai des intalnite regasim calatoriile, curiozitatea fata de o alta cultura si nu in ultimul rand, motivele profesionale.

Cand calatorim, suntem imersati in cultura, traditiile si modul de viata al oamenilor din tara pe care o vizitam. Este minunat sa intalnim localnici si sa comunicam cu ei in limba lor nativa. Adesea, cateva cuvinte vorbite in limba lor sunt suficiente pentru a stabili o simpatie rapida.

Din punct de vedere profesional, limbile straine au devenit o cerinta esentiala pe piata muncii. In prezent exista foarte putine profesii care sa nu necesite cunoasterea unei limbi straine.
La nivelul Uniunii Europene, limba franceza este a doua cea mai studiata limba, dupa engleza. Pe piata romaneasca activeaza 3000 de companii cu capital francez, care au creat 12.000 de locuri de munca directe. Societatile comerciale franceze au investit intr-o varietate de sectoare, se poate astfel mentiona industria auto ( Renault), anvelope ( Michelin), energie (Engie), asigurari ( Groupama), industria aeronautica ( Airbus), comert (Auchan, Carrefour, Decathlon), etc.

Poate ca nu stiai, dar franceza, una dintre limbile oficiale ale Uniunii Eropene, care si-a pastrat intotdeauna ponderea in institutilie internationale si in contextele diplomatice, este totodata a treia limba de afaceri; de aceea, nu suntem surprinsi cand unii dintre cursantii nostri adauga ca vor sa urmeze cursuri de franceza din motive profesionale, deoarece compania lor are sau va avea relatii cu mediul francofon.


CLIENTI CENTRUL UNIREA


SHOPPING CART

close
Call Now Button
Open chat