Se arată toate cele 18 rezultate

Cursuri Limba Germana Bucuresti

Limba germana va poate ajuta sa gasiti un job mai bun si sa faceti cariera

Sa inveti o limba straina inseamna sa iti maresti orizonturile, nu numai lingvistice ci si culturale, dar inainte sa vorbim de memorie, tehnici si sfaturi pentru a invata sau imbunatatii o limba straina, pare potrivit sa pornim de la un punct fundamental: motivatia. Stiind de ce vrei sa inveti o anumita limba poate fi foarte de folos si prin urmare, este intodeauna necesar sa iti pui aceasta intrebare inainte de a incepe studiul.

Cunoasterea uneia sau mai multor limbi străine a devenit una din competențele fundamentale de pe piata muncii. In acest articol, vom evidentia principalele motive pentru care cursurile de germana va pot ajuta intr-adevar sa gasiti un loc de munca si sa va imbunatatiti situatia profesionala.

Odata cu transformarea Germaniei in cel mai mare jucator din economia europeana, limba germana are o importanta reinnoita pentru piata internationala a muncii. Nu este o coincidenta faptul ca 30% din adolescenții români folosesc limba germană ca și a doua limbă, cursurile de limba germană fiind din ce în ce mai căutate.

Daca sunteti convins de utilitatea cunoasterii limbii germane, dar va este frica ca nu veti reusii sa o invatati singuri, va asteptam la o intalnire in cadrul Centrului Educational Unirea pentru a stabili împreună cum vă putem ajuta.

Cursuri Limba Germana Bucuresti – Centrul Unirea Bucuresti 

 

 • Recomand cu drag!!! *****

  thumb Alina Lupascu
  2/24/2019

  un centru preocupat de educarea elevilor spre meserii utile

  thumb Smaranda Steluta Manole
  2/12/2019

  Pentru învățare rapida si corecta! Centrul Educațional Unirea din Iași prezintă maxima seriozitate, profesionalism si implicare! Doamna profesor Cristina Vîscu ***** Întreaga echipă foarte bine pregătită si mereu la dispoziția cursanților!

  thumb Ramona Mihaela
  1/31/2019

  Recomand cu drag! O echipa tânăra de profesori și un colectiv frumos

  thumb Maya Ciorobitca
  10/14/2018
 • The best German teacher, attentive, careful, prepared, always open, smiling and willing ti help. Thank you for making the learning trip a great fun experience for my son!

  thumb Melania Jaravete
  8/11/2018

  5 star review  Foarte buna, copilul meu a făcut meditații la matematica cu Cristi și la română cu Adina.Doi oameni extraordinari cu foarte multă dăruire. Mulțumesc mult pt ajutor!

  thumb Mihaela Musat
  8/04/2018

  5 star review  Recomand cu incredere

  thumb Valentin Bogdan
  8/03/2018

  5 star review  Mulțumesc pentru sprijinul acordat. Recomand cu încredere.

  thumb Raluca Teodorescu
  8/03/2018
 • 5 star review  Recomand cu incredere, puteti face o echipa buna profesor-elev.

  thumb Daniela Toporas
  8/03/2018

  5 star review  Mulțumesc celor de la Centrul Unirea pentru dedicare, profesionalism și prietenie. Centrul Unirea este un loc fain, cu oameni mișto, în care poți invata cu ușurință. Într-un timp scurt am avut rezultate foarte bune, și am mers cu drag, ceea ce voi face și în continuare după vacanță!!! Andrei-Razvan Staicu

  thumb Andrei Razvan
  8/03/2018

  5 star review  Recomand

  thumb Lavinia Smeu
  8/03/2018

  5 star review  Doresc sa impartasesc parerea foarte buna despre cursurile la care am luat parte,mai ales cursurile predate de dra. Cristina care sunt extraordinar . Recomand tuturor care doresc sa invete lb. engleza.

  thumb Claudia Pricopi
  6/25/2018
 • 5 star review  Perfect

  thumb Paul Popa
  6/21/2018

  5 star review  Totul este la superlativ

  thumb Petru Popa
  6/21/2018

  5 star review  Profesori sunt foarte buni. Colectivul este foarte prietenos. Te face sa te simți în largul tău și poți învață cu ușurință. Îl recomand cu încredere, deoarece este foarte foarte bun.

  thumb Florin Vizitiu
  6/20/2018

  5 star review  Recomand cu mareeeee drag. Atat personalul care te intampina la receptie cat si cursul, profesorii..totul este minunat.

  thumb Cristina Serafim
  10/24/2017

SHOPPING CART

close
Call Now Button