Cursuri Limba Italiana, Orice nivel - Centrul Unirea Bucuresti
Info Cursuri
Structura Cursuri
Reguli Zoom

Afișez toate cele 24 de rezultate

Cursuri Limba Italiana – Centrul Educational Unirea

De ce limba italiana? Exista multe motive pentru a invata limba lui Dante. Ele pot fi culturale dar si lingvistice, estetice si profesionale. Studiul limbilor straine nu inseamna doar memorarea cuvintelor si invatarea regulilor gramaticale, ci si cunoasterea culturii tarii in care se vorbeste respectiva limba, invatarea stilului de viata al localnicilor, modul in care acestia gandesc si traditiile lor.

Sa vorbesti limba italiana este un mare avantaj si din punct de vedere profesional. Job-urile pentru persoane vorbitoare de limba italiana se afla intr-un trend crescator constant. Sectoare precum cel bancar, moda, turism, sectorul agroalimentar si cel auto sunt in cautare de candidati vorbitori de limba italiana. De aici ar trebui sa vina si interesul profesional pentru aceasta limba.

Un alt motiv pentru a alege limba italiana este frumusetea acesteia. Italiana este una dintre cele mai melodioase limbi straine, accentul sau este unul dintre cele mai frumoase. Trebuie sa iti faca placere sa exersezi si sa incerci sa imiti un accent, acesta este unul dintre motivele ce te impulsioneaza sa alegi o anumita limba straina, nu? Noi, la Centrul Unirea, in cadrul cursurilor de italiana imbinam utilul cu placutul. Cursurile sunt structurate astfel incat sa te ajute sa iti dezvolti cunostintele, aptitudinile si sa devii fluent in limba italiana.

Alegand sa inveti limba italiana, te confrunti, de asemenea,  cu un “monstru” cultural si istoric. Desi tara nu este foarte mare, influenta Italiei si impactul ei asupra lumii sunt enorme. Stiai ca, potrivit UNESCO, Italia are mai mult de 60% din patrimoniul cultural european? Si 40% din patrimoniul mondial?

Invatarea unei limbi straine este un antrenament constant si un remediu eficient impotriva imbatranirii creierului.  Claude Hageg, un invatat si lingvist multilingv, afirma ca “bilingvii au mai multa maleabilitate si flexibilitate cognitiva decat monolingvii. Cunoasterea unei a doua limbi ar duce, de fapt, la dezvoltarea inteligentei verbale, a formarii conceptelor, a rationamentului la nivel global si va stimula descoperirea regulilor care stau la baza rezolvarii problemelor.”


CLIENTI CENTRUL UNIREA


SHOPPING CART

close
Call Now Button
Open chat