Cursuri Limba Rusa Orice Nivel - Centrul Unirea Bucuresti
Info Cursuri
Structura Cursuri
Reguli Zoom

Afișez toate cele 6 rezultate

Cursuri Limba Rusa – Centrul Educational Unirea

Limba rusa este cea mai vorbita si raspandita limba dintre toate limbile slavice, facand parte din grupul de limbi est-slavice alaturi de limba ucraineana si limba bielorusa, ele avand multe elemente comune fata de celelalte doua grupuri de limbi slavice. Insa limba rusa isi pastreaza caracterul unic prin cateva elemente distincte fata de cele doua limbi inrudite.

Importanta limbii ruse este data si de puterea politica si economica a Rusiei, nu doar de numarul mare de vorbitori (aproximativ 250 de milioane). Acesti factori au determinat ca limba rusa sa fie una dintre limbile oficiale ale Natiunilor Unite si se enumera printre cele mai importante limbi straine folosite in relatiile diplomatice internationale si comerciale.

Rusia este o tara cu o cultura fascinanta, este o putere internationala, faptul ca stii vorbi limba acestei tari poate fi un factor important pentru cariera ta sau pentru mediul tau de afaceri, mai ales avand in vedere ca incepand cu caderea comunismului si sfarsitul razboiului Rece, din ce in ce mai multe linii de comert s-au deschis intre Rusia si lumea Vestica.

Cursurile de limba rusa organizate de Centrul Unirea se desfasoara intr-un ambient placut, cursantii participand mereu cu placere la cursuri. Printre avantajele cursurilor organizate de Centrul Unirea se regaseste ajutorul calificat, care nu trebuie nicodata subevaluat, mai ales cand vorbim despre o limba complexa, asa cum este limba rusa. Avem profesori cu experienta care folosesc tehnici de predare inovatoare si materiale creative pentru a avea rezultate excelente.


CLIENTI CENTRUL UNIREA


SHOPPING CART

close
Call Now Button
Open chat