Cursuri limba Spaniola - Cursuri Adulti, Studenti, Copii - Centrul Unirea
Info Cursuri
Structura Cursuri
Reguli Zoom

Afișez toate cele 12 rezultate

Cursuri Limba Spaniola – Centrul Educational Unirea

De ce sa inveti limba spaniola? Exista multe motive pentru a invata limba spaniola, care, cu 325 de milioane de vorbitori nativi, este a patra limba cea mai vorbita in lume. Este, de asemenea, una dintre cele sase limbi ale Natiunilor Unite si una dintre cele mai utilizate in lumea afacerilor.

Te intrebi de ce sunt importante cursurile de spaniola? Care sunt motivele pentru care merita studiata aceasta limba?
Spaniola este o limba usor de invatat, cu un vocabular de baza latin si cu o influenta considerabila din limba engleza, cu putine dificultati fonetice, pentru ca se citeste cum se scrie, si cu o gramatica complexa, dar bine structurata.
Spaniola este, de asemenea, o limba plina de farmec, cu nuante fermecatoare si in anumite privinte nu foarte diferita de limba noastra. Din punct de vedere cultural, limba spaniola are multe de oferit. Daca sunteti pasionat de arta si de cultura, spaniola iti va fi de folos deoarece este limba materna a multor mari scriitori, poeti si dramaturigi celebri. Multe dintre cele mai frumoase opere literare din lume au fost scrise in limba spaniola. Si ce este mai bine decat delectarea cu cartile lui Pablo Neruda, Gabriel Garcia Marquez sau Miguel de Cervantes in limba lor originala?

Un curs de spaniola iti va spori, de asemenea, oportunitatile pe piata internationala de munca. Pentru cei care cunosc deja limba engleza, studiul limbii spaniole poate deschide usa unei piete de munca in crestere: Statele Unite! In SUA, aproximativ 17,5 milioane de persoane vorbesc limba spaniola, mult peste 10% din populatia americana. Astfel, cunostintele de limba engleza si spaniola pot fi foarte utile pentru multe companii care se ocupa de comert, servicii si turism in Statele Unite.

De ce sa alegi Centrul Educational Unirea pentru a urma un curs de spaniola? Pentru ca lumea in care traim este din ce in ce mai globalizata, iar cunoasterea mai multor limbi straine este acum o necesitate. La Centrul Unirea poti studia o gama larga de limbi straine, intotdeauna cu profesori experimentati, care folosesc tehnici de predare inovatoare si materiale creative pentru a avea rezultate excelente si care sunt pregatiti si atenti la nevoile tale.


CLIENTI CENTRUL UNIREA


SHOPPING CART

close
Call Now Button
Open chat