Meditatii Chimie Bucuresti Pregatire Examene, Bacalaureat, Examene

Meditatii Chimie Bucuresti

Info Meditatii
Reguli Zoom

Afișez toate cele 4 rezultate

Meditatii Chimie – Centrul Educational Unirea

Chimia studiaza compozitia, structura, proprietatile si diferitele transformari ale substanţelor. Exista mai multe ramuri ale chimiei, dupa cum urmeaza: chimia generala, chimia anorganica, chimia organica, chimia fizica, chimia tehnologica si tehnologia proceselor chimice, chimia analitica, biochimia, geochimia, chimia mediului.

Chimia este una dintre materiile cele mai detestate de elevi. Ca si in cazul fizicii sau al matematicii, o importanta deosebita o are profesorul de chimie si modul in care se pune in practica ceea ce un elev incearca sa asimileze. De aceea, o optiune pentru a invata si a aprofunda notiunile de chimie o reprezinta meditatiile la chimie prin intermediul carora profesorul transfera informatiile catre elevi intr-o maniera care sa-i faca sa inteleaga importanta chimiei si legatura ei cu lumea care ne înconjoara.

Centrul Unirea ofera meditatii la chimie pentru cei care doresc sa isi mareasca notele, pentru cei care participa la diferite concursuri si olimpiade, pentru cei care se pregatesc sa sustina examenul de bacalaureat dar si pentru cei care doresc sa sustina examenul de admitere la Facultatea de Medicina sau la alte facultati.


CLIENTI CENTRUL UNIREA


SHOPPING CART

close
Call Now Button
Open chat