Se arată toate cele 9 rezultate

Meditatii Limba Engleza Bucuresti

Limba engleza este limba materna pentru aproximativ 400 de milioane de oameni din Marea Britanie, Statele Unite, Canada, Republica Irlanda, Australia si in Noua Zeelanda, si este utilizata ca a doua limba in multe alte tari. Este limba folosita la nivel international in comert, afaceri, comunicatii, aviatie, divertisment, informatica, diplomatie, dar si pe internet. Este cea mai predata limba din lume, cunoasterea limbii engleze fiind o necesitate in multe sectoare si domenii de activitate.

Fie ca aveti nevoie de limba engleza la locul de munca, la scoala, pentru promovarea unui un examen sau doar pentru a putea vorbi fluent si corect, va asteptam la Centrul Unirea Bucuresti pentru meditatii limba engleza.

Metodele folosite pentru a invata o limba straina s-au perfectionat continuu de-a lungul timpului, insa cea mai buna metoda este cea a meditatiilor, in care intervine interactionarea directa dintre cursant si profesorul de limba engleza.

Meditatii Limba Engleza Bucuresti Centrul Unirea Bucuresti

Meditatiile desfasurate in cadrul centrului nostru educational va vor ajuta sa fiti mult mai increzatori, sa vorbiti fluent si corect, sa va dezvoltati gramatica, sa va mariti vocabularul, sa fiti capabili sa socializati in limba engleza, sa aveti o sansa mai mare de succes daca in viitor va hotarati sa dati un examen, sa fiti capabili sa sustineti un interviu in limba engleza si sa reusiti sa obtineti jobul dorit.

Limba engleza, limba celui mai puternic stat din lume, este limba cea mai folosita la nivel global. Cu alte cuvinte, daca nu stim engleza, sansele noastre de a ne angaja sunt limitate.

 • Recomand cu drag!!! *****

  thumb Alina Lupascu
  2/24/2019

  un centru preocupat de educarea elevilor spre meserii utile

  thumb Smaranda Steluta Manole
  2/12/2019

  Pentru învățare rapida si corecta! Centrul Educațional Unirea din Iași prezintă maxima seriozitate, profesionalism si implicare! Doamna profesor Cristina Vîscu ***** Întreaga echipă foarte bine pregătită si mereu la dispoziția cursanților!

  thumb Ramona Mihaela
  1/31/2019

  Recomand cu drag! O echipa tânăra de profesori și un colectiv frumos

  thumb Maya Ciorobitca
  10/14/2018
 • The best German teacher, attentive, careful, prepared, always open, smiling and willing ti help. Thank you for making the learning trip a great fun experience for my son!

  thumb Melania Jaravete
  8/11/2018

  5 star review  Foarte buna, copilul meu a făcut meditații la matematica cu Cristi și la română cu Adina.Doi oameni extraordinari cu foarte multă dăruire. Mulțumesc mult pt ajutor!

  thumb Mihaela Musat
  8/04/2018

  5 star review  Recomand cu incredere

  thumb Valentin Bogdan
  8/03/2018

  5 star review  Mulțumesc pentru sprijinul acordat. Recomand cu încredere.

  thumb Raluca Teodorescu
  8/03/2018
 • 5 star review  Recomand cu incredere, puteti face o echipa buna profesor-elev.

  thumb Daniela Toporas
  8/03/2018

  5 star review  Mulțumesc celor de la Centrul Unirea pentru dedicare, profesionalism și prietenie. Centrul Unirea este un loc fain, cu oameni mișto, în care poți invata cu ușurință. Într-un timp scurt am avut rezultate foarte bune, și am mers cu drag, ceea ce voi face și în continuare după vacanță!!! Andrei-Razvan Staicu

  thumb Andrei Razvan
  8/03/2018

  5 star review  Recomand

  thumb Lavinia Smeu
  8/03/2018

  5 star review  Doresc sa impartasesc parerea foarte buna despre cursurile la care am luat parte,mai ales cursurile predate de dra. Cristina care sunt extraordinar . Recomand tuturor care doresc sa invete lb. engleza.

  thumb Claudia Pricopi
  6/25/2018
 • 5 star review  Perfect

  thumb Paul Popa
  6/21/2018

  5 star review  Totul este la superlativ

  thumb Petru Popa
  6/21/2018

  5 star review  Profesori sunt foarte buni. Colectivul este foarte prietenos. Te face sa te simți în largul tău și poți învață cu ușurință. Îl recomand cu încredere, deoarece este foarte foarte bun.

  thumb Florin Vizitiu
  6/20/2018

  5 star review  Recomand cu mareeeee drag. Atat personalul care te intampina la receptie cat si cursul, profesorii..totul este minunat.

  thumb Cristina Serafim
  10/24/2017

SHOPPING CART

close
Call Now Button