Meditatii Limba Franceza Bucuresti - Centrul Unirea Bucuresti - Orice Nivel
Info Meditatii
Reguli Zoom

Afișez toate cele 6 rezultate

Meditatii Limba Franceza – Centrul Educational Unirea

Limba franceza este limba internationala pentru teatru, pentru arte vizuale, dans, arhitectura, gastronomie, moda. Limba franceza este o limba vorbita in lumea intreaga. In aproape 70 de state din lume,  franceza este limba oficiala. Franceza este si limba straina cea mai studiata in lume dupa engleza. Totodata, limba franceza este si o limba a relatiilor internationale, deoarece este si limba oficiala a institutiilor precum ONU, Uniunea Europeana, UNESCO, NATO, Crucea Rosie Internationala.

Odata cu integrarea in Uniunea Europeana, orizontul de munca s-a deschis foarte mult. Acum avem marea posibilitate de a ne angaja pe teritoriul tarilor care fac parte din Uniune si nu numai, copiilor nostri li se da sansa de a studia peste granitele Romaniei. Elevii care invata limba franceza la nivel performant, vor avea acces la invatamant superior in Franta, la facultati cu traditie universitara. Doua lucruri extraordinare, nu? Dar cum poti sa profiti de aceste sanse? Numai cunoscand limbi straine, respectiv limba tarii pe care o vizezi, detinand un certificat din care sa ateste cunostintele tale, vei putea sa beneficiezi de aceste oportunitati.

In cadrul meditatiilor de limba franceza, profesorii nostri utilizeaza o metoda complexa de instruire, care permite formarea tuturor competentelor necesare pentru cunoasterea unei limbi straine: exprimare corecta, intelegere dupa auz, lectura si scriere, vocabular bogat.


CLIENTI CENTRUL UNIREA


SHOPPING CART

close
Call Now Button
Open chat