Meditatii Limba Germana Bucuresti - Centrul Unirea Bucuresti

Meditatii Germana Bucuresti

Info Meditatii
Reguli Zoom

Afișez toate cele 6 rezultate

Meditatii Limba Germana – Centrul Educational Unirea

Limba germana este o limba complexa, care, cel putin noua, romanilor, ne inspira oarecum teama, dar nu este o limba cu un grad de dificultate atat de ridicat, se poate invata relativ simplu si repede, daca ai parte de un ajutor adecvat, un profesor cu experienta care sa se axeze strict pe nevoile tale.

Din punct de vedere profesional, cunoasterea limbii germane reprezinta un avantaj. In Romania exista numerosi investitori germani care au venit la noi in tara cu scopul de a investi, de a se dezvolta, de a acapara si piata de desfacere de aici. Ce inseamna acest lucru? Ca acesti oameni care conduc companii multinationale au nevoie de oameni care cunosc limba germana pentru a colabora mai usor.

Meditatiile la germana organizate in cadrul Centrului Unirea sunt concepute pentru toate categoriile de varsta: pentru elevii sau studentii care se pregatesc sa sustina diferite examene; pentru cei care doresc sa invete un limbaj specific unui anumit domeniu: de afaceri, medical, tehnic etc.; pentru cei care doresc sa invete sa foloseasca limba germana (scris sau vorbit) la un nivel avansat conform cerintelor jobului: manageri, personal de conducere etc.;

Oricine isi doreste sa invete limba germana, va reusi cu ajutorul meditatiilor organizate de centrul nostru.


CLIENTI CENTRUL UNIREA


SHOPPING CART

close
Call Now Button
Open chat