Meditatii Limba Italiana Bucuresti - Centrul Unirea Bucuresti - Orice Nivel
Info Meditatii
Reguli Zoom

Afișez toate cele 6 rezultate

Meditatii Limba Italiana – Centrul Educational Unirea

Limba italiana este limba oficiala in Italia si una dintre limbile oficiale ale Uniunii Europene. Cunoasterea limbii italiene te va ajuta sa comunici eficient cu strainii cu care vii in contact, fie ca esti la munca ori in vacanta. Limba italiana nu te va ajuta doar sa comanzi pizza sau sa vizionezi un film fara subtitrare, ci iti va da acces la multe lucrari de arta si opere literare, dar mai ales iti va deschide noi orizonturi si noi oportunitati in obtinerea locului de munca mult dorit.

Pentru reusita invatarii cu usurinta a limbii italiene, Centrul Educational Unirea ofera meditatii la limba italiana.

Meditatiile la limba italiana sunt interactive, se desfaoara intr-o atmosfera placuta. Invatarea are loc natural. Gramatica si structura propozitiei sunt destul de simple, iar faptul ca romana si italiana au in comun destul de multe cuvinte si structuri gramaticale nu face decat sa incurajeze cursantul sa inceapa sa comunice.

Invatarea unei limbi straine este necesara pentru dezvoltarea ta, atat pe plan profesional, cat si pe plan personal. Meditatiile de la Centrul Unirea se desfasoara sub indrumarea unor persoane specializate care te ajuta in permanenta si care iti clarifica neintelegerile pas cu pas.


CLIENTI CENTRUL UNIREA


SHOPPING CART

close
Call Now Button
Open chat