Meditatii Rusa Bucuresti - Centrul Unirea Bucuresti - Orice Nivel
Info Meditatii
Reguli Zoom

Afișez toate cele 5 rezultate

Meditatii Limba Rusa – Centrul Educational Unirea

Limba rusa este cea mai vorbita si raspandita limba dintre toate limbile slavice, facand parte din grupul de limbi est-slavice alaturi de limba ucraineana si limba bielorusa, ele avand multe elemente comune fata de celelalte doua grupuri de limbi slavice. Insa limba rusa isi pastreaza caracterul unic prin cateva elemente distincte fata de cele doua limbi inrudite.

Importanta limbii ruse este data si de puterea politica si economica a Rusiei, nu doar de numarul mare de vorbitori (aproximativ 250 de milioane). Acesti factori au determinat ca limba rusa sa fie una dintre limbile oficiale ale Natiunilor Unite si se enumera printre cele mai importante limbi straine folosite in relatiile diplomatice internationale si comerciale.

Rusia este o tara cu o cultura fascinanta, este o putere internationala, faptul ca stii vorbi limba acestei tari poate fi un factor important pentru cariera ta sau pentru mediul tau de afaceri, mai ales avand in vedere ca incepand cu caderea comunismului si sfarsitul razboiului Rece, din ce in ce mai multe linii de comert s-au deschis intre Rusia si lumea Vestica.

In cadrul sedintelor de meditatii la limba rusa se urmareste acoperirea celor cinci competente fundamentale (intelegerea limbii vorbite, exprimarea orala, intelegerea limbii scrise, redactarea corecta a unui text scris, interactiunea in conversatie) in scopul folosirii active a limbii in situatii concrete. Profesorii nostri sunt profesori cu foarte multa experienta, care te vor ajuta inca de la prima sedinta sa iti formezi un vocabular si sa intelegi cum functioneaza aceasta limba. In timpul sedintelor de meditatii, profesorul nu se concentreaza doar pe competentele audio sau pe cele de vorbire, ci si pe notiunile gramaticale, precum si pe competentele de scriere si de citire. Toate acestea au un rol important in facilitarea procesului de invatare.


CLIENTI CENTRUL UNIREA


SHOPPING CART

close
Call Now Button
Open chat