Meditatii Limba Spaniola Bucuresti - Centrul Unirea Bucuresti - Orice Nivel
Info Meditatii
Reguli Zoom

Afișez toate cele 6 rezultate

Meditatii Limba Spaniola – Centrul Educational Unirea

Limba spaniola este una dintre cele mai vorbite limbi ale lumii, avand aproximativ 400 de milioane de vorbitori raspanditi pe 4 continente: Europa, America de Sud si Centrala, America de Nord, Africa. De asemenea, este una dintre cele mai importante limbi folosite in tranzactiile comerciale internationale. Este o limba care se asimileaza destul de facil, deoarece este o limba latina, la fel ca limba romana.

Spania este o prezenta importanta pe piata romaneasca in sectoare precum cel imobiliar, alimentatie (vinuri, fructe de mare, legume si fructe), constructii si materiale de constructii, energie, moda si confectii, turism etc.

Invatarea unei limbi straine ar trebui sa insemne o relationare stransa cu modul de a gandi, cultura si cotidianul poporului in care ea se vorbeste. De fiecare data cand te vei intalni cu un cetatean spaniol, caruia ii vei vorbi in limba sa, va fi impresionat. Iar atunci cand o astfel de situatie se intampla in timpul unei discutii de afaceri, acel parteneriat va avea sanse sa devina unul de succes.

Daca doresti sa beneficiezi de o bursa de studii Erasmus la o universitate de prestigiu din Spania, sa dispui de mai multe sanse de angajare la terminarea facultatii, sa te anagajezi la o companie internationala, sa ai acces la surse de informare si documentare in limba spaniola, sa vizitezi Spania sau America Latina, atunci invatarea limbii spaniole este alegerea cea mai potrivita.

Pentru cei care doresc sa invete limba spaniola intr-un mediu placut si eficient, Centrul Educational Unirea ofera meditatii la limba spaniola, care te vor ajuta sa dobandesti cu usurinta toate informatiile si notiunile de care ai nevoie pentru a reusi.


CLIENTI CENTRUL UNIREA


SHOPPING CART

close
Call Now Button
Open chat