Cursuri Limba Araba Cluj - Centrul Unirea Cluj-Napoca
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Cursuri Araba 2018-09-19T15:14:08+00:00

Cursuri Limba Araba Cluj

CU O LIMBA NOUA INVATATA
O OPORTUNITATE NOUA SE IVESTE

Cursul se desfasoara in grup, timp de 2 ore, fiecare tip de curs are un orar prestabilit.

Curs de grup

Cursurile noastre de limbi straine integreaza toate competentele de limba in functie de fiecare nivel in parte.Centrul Unirea vine in intampinarea exigentelor academice si a cerintelor impuse de piata muncii cu o gama variata de cursuri de limbi straine, de la Nivel Incepator pana la Nivel Avansat, fiind structurate in functie de aspiratiile si cererile dumneavoastra.

BENEFICIEZI DE 15% LA ORICE TIP DE CURS DACA TE INSCRII CHIAR ACUM

Ce trebuie sa stii

Cursuri AUTORIZATE de Ministerul Muncii
Cursuri AUTORIZATE de Ministreul Educatiei
Plata în Rate
Nu ești mulțumit, îți primești banii ÎNAPOI!
Suportul de curs este Gratuit
Testarea Nivelului Gratuită
Cursuri Intensive

Pentru cei care sunt in orasul Cluj si isi doresc sa se dezvolte intelectual si sa invete lucruri noi care sa ii ajute in viata le putem aduce o propunere inteligenta cu largi perspective in viitor cum ar fi invatarea limbii arabe.

Fie ca esti nevoit de serviciul, de scoala, de dorinta de ati deschide noi drumuri in obtinerea diferitelor job-uri sau pur si simplu din dorinta de a invata altceva cursurile de limba araba reprezinta o adevarata obtiune in atingerea diferitelor scopuri.

Asemenea tuturor limbilor, limba araba continua sa evolueze fiind una dintre cele mai raspandite limbi de pe glob. Este vorbita de milione de cetateni din Asia, din nordul Africii si de marea majoritate a musulmanilor raspanditi in alte tari. In total, limba araba este folosita in vorbire de aproximativ 1 miliard de persoane din intreaga lume.

Cursuri Limba Araba Cluj – Centrul Unirea Cluj-Napoca

Poti invata limba araba online, fara profesor cu ajutorul cartilor editate sau cu profesor in cadrul diverselor cursuri organizate dar trebuie sa recunoastem ca atunci cand participam la un curs organizat performanta se atinge mai usor, iar atunci cand dublam cu munca constanta si cu dedicare totul va deveni o reusita. De aceea in orasul Cluj avem sansa sa participam la un curs de limba araba invatand cu usurinta aceasta limba.