Am putea spune despe noi ceea ce toata lumea ar putea sa inteleaga doar din numele nostru, un loc, un nume, un centru, o companie… desi am spus… nu ne putem caracteriza doar dupa eticheta numelui.

Numele de Centrul Educational Unirea a venit ca o dovada vie ca in Romania exista oameni care pot excela si pot transmite acest talent mai departe, insa nu la nume ne oprim pentru ca ADN-ul Centrului Educational Unirea patrunde mai departe decat se poate vedea cu ochiul liber.

Inainte de nume, Centrul Educational Unirea este un brand, o marca, un nucleu ce isi desfasoara activitatea de invatare, meditare si mentorat pentru tinerii invatacei, liceeni, studenti si nu numai.

Pornind la drum pe aceasta nisa suntem raspunsul ce se muleaza perfect pe cerintele cursantilor in materie de invatare.

Sigur te intrebi “De ce noi ?”…

Impreuna iti putem descoperi adevaratul potential.

Te ajutam si te indrumam ca sa poti trece la nivelul urmator.

Te ajutam sa iti depasesti limitele ca sa poti juca dupa regulile tale.

Pentru ca noi nu crestem doar note, noi crestem si mentalitati.

Avem o relatie de prietenie intre cursanti si profesori.

Intr-o fraza am putea spune ca Centrul Educational Unirea este suportul perfect pentru fiecare dintre noi, ce ne ofera superputerea de a excela, de a invata, de a ne exprima si cel mai important, ce ne ajuta sa ne descoperim sau sa ne redescoperim pentru a putea fi in final cea mai buna versiune a noastra.

Te-ar interesa si ce cursuri sau meditatii predam?

In cadrul Centrului Unirea se predau cursuri de limbi straine, meditatii de limbi straine si meditatii pentru toate disciplinele scolare. Cursurile noastre sunt orientate catre: scolari, liceeni, studenti si nu numai.

Acum ca am ajuns la final cred ca esti curios sa facem cunostinta, nu?

Ne poti gasi in cele 5 orase – Bucuresti, Iasi, Cluj, Brasov si Timisoara.

CLIENTI CENTRUL UNIREA
Call Now Button
WhatsApp