Centrul Educational UNIREA

11 ani de Excelență în Educație.

Cursuri si Meditații pentru copii și adulți
Meditații Școlare și Cursuri Limbi Străine.

Înscrie-te și tu la ședințele noastre de pregătire.

Despre Centrul UNIREA

Salut!

Eu sunt Cristian DEMIAN, Director al Centrului Educațional UNIREA și Profesor de Matematică.

Centrul Educațional Unirea este unul dintre primele centre de meditații și cursuri de limbi străine din România.

Prima noastră locație s-a deschis în Septembrie 2010 în București, în Piața Unirii (de aici și numele centrului ) , urmând că în anii următori să deschidem centre și în orașele Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Brașov și Constanța. 

În fiecare an, de 11 ani, Centrul Educațional Unirea organizează meditații la orice disciplină școlară pentru aproximativ 200 de elevi din clasele 4-12 și are zeci de colaborări cu fundații prin care oferim suport educațional copiilor din zonele defavorizate.

An de an organizăm cursuri de grup sau individuale de pregătire la aproape orice limba străină. Oferim inclusiv cursuri corporate, având colaborări cu companii mai mari sau mai mici. Oferim aceste cursuri, atât la sediul lor cât și in locatile noastre. 

Şi ştim că vom avea cereri pentru cursuri și meditații încă de dinainte să pornim înscrierile.

De ce?

Pentru că ședințele de pregătire pe care le oferim sunt adaptate nevoilor fiecărui cursant și stilului lor de învățare.

Indiferent dacă aceste ședințe de pregătire s-au desfășurat fizic sau online, metodele folosite au dus la rezultatele dorite.

De fiecare dată.

Centrul Unirea până în prezent

0
Ani vechime
0
Cadre Didactice
0
Cursuri Limbi Străine
0
Meditații Școlare

Centrul Unirea ONLINE

 

În anul 2020, datorită situației pandemice, toată activitatea centrului s-a mutat în mediul ONLINE.

Pentru Centrul Unirea, trecerea în mediul online a fost una naturală, Centrul Unirea fiind printre pionierii educației online din România începând din anul 2011.

În anul 2011, Centrul Unirea punea bazele primei platforme cu conținut educațional din România, ProfesorulTau.ro. Această platforma este și în aceste zile folosită de foarte mulți elevi. Sunt peste 3000 de ore fimate cu materia pentru clasele 5-12 și nu numai, la disciplină matematică, cu conținut marca “Centrul Unirea”

În anul 2020, un an al încercărilor, Centrul Unirea a organizat începând din luna martie până în luna iunie, de luni până vineri , Webinarii LIVE pentru elevii claselor a 8-a și a 12-a. Rezolvam într-un mod interactiv teste de antrenament la matematică, română și geografie pentru examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat.

Pentru prima dată în istoria lor, Brainly.ro, care este o comunitate de partajare a cunoștințelor, unde peste 350 de milioane de elevi și experți se ajută între ei pentru a rezolva cele mai grele teme pentru acasă, aveau și conținut video. Transmiteau LIVE webinarele produse de Centrul Unirea.

An de an, în ziua examenelor naționale, am fost preluați de trusturi mari media, cu rezolvarea LIVE a subiectelor.

Eram prezenți. Eram ONLINE.

În acest moment, Centrul Unirea are propria să platforma de conținut educațional, cu materiale video gratuite pentru cursanții săi, la matematică, română, engleză, germană, franceză. Este vorba despre Video.CentrulUnirea.ro

Ei bine, toate aceste experienţe ne-au convins că învățământul online funcționează și că metodele folosite sunt eficiente  în cazul oricărei persoane este dispusă să înveţe.

(COPY) baner unirea video online

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să ne contactezi.

© Centrul Unirea 2021

Call Now Button