Home - Centrul Unirea Iasi
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Home 2018-11-07T16:12:39+00:00

„NOI TE INDRUMAM SA FII
CEA MAI BUNA VERSIUNE A TA”

TU ALEGI CEEA CE E POTRIVIT PENTRU TINE

MEDITATII

Cauti meditatii si la alte materii?

Contacteaza-ne

CURSURI

Cauti cursuri si pentru alte limbi straine?

Contacteaza-ne

CURSURI CORPORATE

Joaca la cele mai inalte standarde!

Imbunatateste calitatiile echipei tale si dovedeste ca este cea mai buna companie.

Afla mai mult

DESPRE NOI

Bucuresti Cluj Iasi Timisoara Brasov

Centrul Educational Unirea este o retea de centre de meditatii si limbi straine , cu locații deschise in orasele: Bucuresti, Brasov, Iasi, Timisoara si Cluj-Napoca. Ne adresam elevilor, studentilor, dar si adultilor care doresc sa-si imbunatateasca aptitudinile si cunostintele in scop personal sau profesional.

Serviciile oferite includ meditatii la orice disciplina scolara, organizate la nivel individual sau la nivel de grup in functie de nevoile fiecarui participant, precum si cursuri pentru dobandirea cunostintelor unei limbi straine desfasurate la nivel individual sau de grup. Acestea sunt organizate in locatiile noastre special amenajate pentru desfasurarea in conditii de siguranta si eficienta.

Prezentare video
Afla mai mult

Doresc sa impartasesc parerea foarte buna despre cursurile la care am luat parte,mai ales cursurile predate de dra. Cristina care sunt extraordinar . Recomand tuturor care doresc sa invete lb. engleza.

Claudia

Foarte buna, copilul meu a făcut meditații la matematica cu Cristi și la română cu Adina.Doi oameni extraordinari cu foarte multă dăruire. Mulțumesc mult pt ajutor!

Mihaela

E locul care de la „Guten Tag ” m-a facut sa comunic in germana fara probleme 🙂 Recomand calduros,pt ca orice limba devine usoara cand ai profesori de la Centru Unirea,chiar si germana.Viele Gruße!

Vio