Meditatii Biologie - Centrul Unirea Iasi
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Biologie 2018-11-06T21:47:12+00:00

Meditatii Biologie Iasi

Meditatiile la Biologie se desfasoara individual sau in grup, timp de 2 ore, iar acestea sunt special concepute pentru fiecare cursant.

”Profesorii adevarati cresc mentalitati, nu note.„

PRIMA SEDINTA GRATUITA INSCRIE-TE

DE CE NOI?

GARANTAM
REZULTATE RAPIDE

1 Meditatii personalizate
2 Feedback saptamanal
3 Evaluari periodice
4 Profesori dedicati
5 Impreuna depasim limitele
6 Iti descoperim potentialul

LOCATIE CENTRALA

PROGRAM FLEXIBIL

CENTRU ACREDITAT

INCA NU TE-AM CONVINS?

BENEFICIEZI DE 10% REDUCERE DACA TE INSCRII CHIAR ACUM 100RON 90RON

Rezerva-ti un loc

De ce ai nevoie de meditatii la Biologie?

1 Nu inteleg nimic la ora

2 Nu imi place Biologia

3 Sunt prea multe teme

4 Nu am un profesor indragit

1 Vreau o nota mai mare

2 Urmeaza examene importante

3 Vreau sa excelez

4 Nu am un profesor indragit

AI 20% REDUCERE LA 5 CURSURI ACHIZITIONATE

500RON 400RON

REZERVA-TI UN LOC

In Iasi, care este capitala Moldovei si care reprezinta  orasul incarcat cu nenumarate evenimente istorice si culturale, intalnim cea mai veche grădină botanică din România, care se întinde în prezent pe o suprafaţă de 5 hectare, fiind amenajată în mai multe sectoare. Aici sunt cultivate plante ornamenale, plante mediteraneene, tropicale, ierboase, lemnoase şi poate fi admirată o colecţie de 800 de varietăţi de trandafiri.

Celula, plantele, animalele, omul si intreaga viata sunt studiate la disciplina biologie. In prezent  biologia este una dintre materiile standard de invatamantul din scolile si universitatile de pretutindeni, iar peste un million de articole sunt publicate annual intr-o multime de reviste din domeniul biologiei si al medicine. Fiind materie de baza in invatamantul de pretutindeni si chiar fiind materia ce se cere la promovarea examenelor nationale si totodata la cele pentru admiterea la facultate, este necesara o aprofundare a disciplinei pentru a se obtine rezultate exceptionale. Aceste obiective s-ar putea atinge in cadrul meditatiilor la biologie , unde profesorul de biologie se ocupa exclusiv de fiecare elev ce isi odreste sa inteleaga si sa poata cuprinde intreaga informatie necesara reusitei fie la examenul de bacalureat , fie la admiterea la facultatea de medicina sau la cea de farmacie unde biologia reprezinta materia de baza. Astfel de pregatiri se formeaza in cadrul Centrului Educational Unirea din Iasi.