Meditatii Chimie - Centrul Unirea Iasi
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Chimie 2018-11-06T21:48:18+00:00

Meditatii Chimie Iasi

Meditatiile la Chimie se desfasoara individual sau in grup, timp de 2 ore, iar acestea sunt special concepute pentru fiecare cursant.

”Profesorii adevarati cresc mentalitati, nu note.„

PRIMA SEDINTA GRATUITA INSCRIE-TE

DE CE NOI?

GARANTAM
REZULTATE RAPIDE

1 Meditatii personalizate
2 Feedback saptamanal
3 Evaluari periodice
4 Profesori dedicati
5 Impreuna depasim limitele
6 Iti descoperim potentialul

LOCATIE CENTRALA

PROGRAM FLEXIBIL

CENTRU ACREDITAT

INCA NU TE-AM CONVINS?

BENEFICIEZI DE 10% REDUCERE DACA TE INSCRII CHIAR ACUM 100RON 90RON

Rezerva-ti un loc

De ce ai nevoie de meditatii la Chimie?

1 Nu inteleg nimic la ora

2 Nu imi place chimia

3 Sunt prea multe teme

4 Nu am un profesor indragit

1 Vreau o nota mai mare

2 Urmeaza examene importante

3 Vreau sa excelez

4 Nu am un profesor indragit

AI 20% REDUCERE LA 5 CURSURI ACHIZITIONATE

500RON 400RON

REZERVA-TI UN LOC

Chimia este acel gen de materie care fie îţi place de la început, fie nu vei putea să o suporţi! Pentru a nu ajunge în cea de-a doua situaţie, este necesar să incercam ca elevii sa o inteleaga încă de la început, să îţi însușeasca noţiuni, formulele şi să studieze pentru fiecare oră, pentru că dacă se vor sări etapele acestea va fi greu apoi sau poate chiar imposibil să recuperezi.

Dar cum ar putea un elev să înveţe pentru chimie, dacă nu are nicio aplecare faţă de acest domeniu? Aceasta este o întrebare frecventă, atâta timp cât chimia se numără printre materiile obligatorii la şcoală şi la liceu, la majoritatea profilelor. Ca raspuns la aceasta intrebare si ca solutie a rezolvarii acesteia sunt meditatiile la chimie. Aceste meditatii au ca scop apropierea elevului de chimie, intelegerea atat a notiunilor sale specifice cat si a importantei deosebite pe care o are in viata fiecarei finite, explicarea neclaritatilor. Totodata in cadrul meditatiilor se vor putea rezolva un numar mult mai mare de exercitii practice, se va putea aplica teoria prin exemple mult mai multe decat in timpul orelor la scoala, cee ace va ajuta elevul sa inteleaga si sa realizeze ca aceasta disciplina chimia este una frumoasa si foarte folositoare. Astfel de meditatii se desfasoara in Iasi, in cadrul Centrului Educational Unirea pentru toti elevii si studentii dornici sa invete.