Meditatii Limba Engleza Iasi - Centrul Unirea Iasi
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Engleza 2018-11-06T20:02:15+00:00

Meditatii Limba Engleza Iasi

Fiecare meditatie este special creata pentru tine.
Centru de pregatire a examenelor Cambridge, IELTS, Toefl.

“Te ajutam sa iti depasesti limitele
ca sa poti juca dupa regulile tale.”

ALEGE CURSUL CARE TI SE POTRIVESTE

MEDITATII INDIVIDUALE

Daca vrei un curs personalizat care sa contina exact ceea iti doresti atunci meditatiile individuale sunt cele mai potrivite pentru tine.

Avantaje

Program Flexibil

Esti numai tu in atentia Profesorului

Materia este special conceputa pentru tine

Feedback saptamanal

Examinari frecvente

BENEFICIEZI DE 8% REDUCERE DACA TE INSCRII CHIAR ACUM 120RON 110RON

AI 17% REDUCERE LA 5 CURSURI ACHIZITIONATE

600RON 500RON

REZERVA-TI UN LOC

MEDITATII SEMI-INDIVIDUALE

Sedintele semi-individuale sunt solutia ideala daca doriti sa invatati rapid si sa pastrati un pret scazut. Sunt recomandate in special pentru colegi, prieteni, cupluri.

AVANTAJE

Ai un/o prieten/a, coleg/a, sora/frate

Aveti un obiectiv comun

Vreti sa luati meditatii impreuna

Aveti un nivel apropiat de cunostiinta

Doriti sa petreceti cat mai mult timp impreuna

BENEFICIEZI DE 10% REDUCERE DACA TE INSCRII CHIAR ACUM 100RON 90RON

AI 20% REDUCERE LA 5 CURSURI ACHIZITIONATE

500RON 400RON

REZERVA-TI UN LOC

CURSURI DE GRUP

Daca iti place sa muncesti in echipa, esti o persoana sociabila si iti face placere sa vorbesti cu altii, atunci un curs de grup te va motiva mai tare

> Vezi detalii

In cel mai mare oras din Moldova, orasul Iasi, se desfasoara meditatii la limba engleza in cadrul Centrului Educational Unirea, pentru toti aceia care isi doresc sa invete cea mai folosita limba si vorbita limba de pe glob. Indiferent de varsta, limba engeleza este studiata si chiar reprezinta o necesitate in viata cetatenilor de orice nationalitate.

Toti ne dorim sa avem succes in afaceri, la locul de munca, sa calatorim, sa avem acces la informatii noi, sa ne dezvoltam intelectual, iar toate acestea le putem realiza avand la baza cunostintele de aptitudinea de a vorbi limba engleza. Cea mai buna alegere prin care sa invatam limba engleza reprezinta meditatiile individuale la limba engelza, care se desfasoara intre doua persoane si anume profesorul meditator si cursantul. Dat fiind numarul mic de participant, timpul este folosit in favoarea cursantului, explicatiile si exercitiile sunt mai numeroase, astfel ca invatarea limbii engleze are loc  mult mai rapid si mai eficient decat sub alta forma de invatare. Fie ca alegem sa urmam meditatiile pentru a reusi sa intelegem si sa invatam mai usor si mai explicit limba engleza, fie ca urmam aceste meditatii pentru a obtine rezultatele dorite la examenele si certificarile internationale, fie pentru o mai buna comunicare lingvistica, acestea nu ne pot fi decat de mare ajutor.