Meditatii Fizica - Centrul Unirea Iasi
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Fizica 2018-11-06T21:43:33+00:00

Meditatii Fizica Iasi

Meditatiile la Fizica se desfasoara individual sau in grup, timp de 2 ore, iar acestea sunt special concepute pentru fiecare cursant.

”Profesorii adevarati cresc mentalitati, nu note.„

PRIMA SEDINTA GRATUITA INSCRIE-TE

DE CE NOI?

GARANTAM
REZULTATE RAPIDE

1 Meditatii personalizate
2 Feedback saptamanal
3 Evaluari periodice
4 Profesori dedicati
5 Impreuna depasim limitele
6 Iti descoperim potentialul

LOCATIE CENTRALA

PROGRAM FLEXIBIL

CENTRU ACREDITAT

INCA NU TE-AM CONVINS?

BENEFICIEZI DE 10% REDUCERE DACA TE INSCRII CHIAR ACUM 100RON 90RON

Rezerva-ti un loc

De ce ai nevoie de meditatii la Fizica?

1 Nu inteleg nimic la ora

2 Nu imi place fizica

3 Sunt prea multe teme

4 Nu am un profesor indragit

1 Vreau o nota mai mare

2 Urmeaza examene importante

3 Vreau sa excelez

4 Nu am un profesor indragit

AI 20% REDUCERE LA 5 CURSURI ACHIZITIONATE

500 RON 400 RON

REZERVA-TI UN LOC

Cum sa inveti fizica cu usurinta? Cum sa intelegi materia unei discipline grele? Fizica este vazuta de catre elevi ca fiind o materie greu de inteles, unde explicatiile cat mai clare, multitudinea de exemple, de aplicatii, de exercitii rezolvate fac diferenta. Ca sa poata intelege fizica, un elev are nevoie de mai multe exemple, de mai multe probleme rezolvate drept model, de mult exercitii, iar acestea nu se pot face intotdeauna la scoala, in orelor de curs, dat fiindca acolo timpul este limitat. In ajutorul celor care vor sa invete cat mai clar si mai usor posibil  aceasta disciplina vin meditatiile la fizica.

In Iasi, orasul cel mai mare din Moldova, se gaseste Centrul Educational Unirea, unde se desfasoara meditatii la fizica pentru elevi si student si unde profesorii meditatori acorda tot timpul necesar intelegerii si inlaturarii tuturor neclaritatilor.

Fie ca esti un elev care ai deja rezultate exceptionale, fie ca este un elev care nu intelegi “boaba” de fizica, meditatiile la fizica reprezinta o adevarata obtiune pentru performanata si reusita.

În plină eră a internetului, există numeroase resurse online cu ajutorul cărora poţi învăţa elementele fundamentele de matematică, fizică, chimie şi multe alte ştiinţe, insa nimic nu este mai eficient decat interactiunea directa dintre doua persoane, asa cum se intampla in cadrul unei meditatii dintre un cursant si un profesor de fizica.