Meditatii Limba Franceza Iasi - Centrul Unirea Iasi
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Franceza 2018-11-06T20:02:51+00:00

Meditatii Limba Franceza Iasi

Fiecare meditatie este special creata pentru tine.
Centru de pregatire a examenelor DELF.

“Te ajutam sa iti depasesti limitele
ca sa poti juca dupa regulile tale.”

ALEGE CURSUL CARE TI SE POTRIVESTE

MEDITATII INDIVIDUALE

Daca vrei un curs personalizat care sa contina exact ceea iti doresti atunci meditatiile de tip individual sunt cele mai potrivite pentru tine.

Avantaje

Program Flexibil

Esti numai tu in atentia Profesorului

Materia este special conceputa pentru tine

Feedback saptamanal

Examinari frecvente

BENEFICIEZI DE 8% REDUCERE DACA TE INSCRII CHIAR ACUM 120RON 110RON

AI 17% REDUCERE LA 5 CURSURI ACHIZITIONATE

600RON 500RON

REZERVA-TI UN LOC

MEDITATII SEMI-INDIVIDUALE

Sedintele semi-individuale sunt solutia ideala daca doriti sa invatati rapid si sa pastrati un pret scazut. Sunt recomandate in special pentru colegi, prieteni, cupluri.

AVANTAJE

Ai un/o prieten/a, coleg/a, sora/frate

Aveti un obiectiv comun

Vreti sa luati meditatii impreuna

Aveti un nivel apropiat de cunostiinta

Doriti sa petreceti cat mai mult timp impreuna

BENEFICIEZI DE 10% REDUCERE DACA TE INSCRII CHIAR ACUM 100RON 90RON

AI 20% REDUCERE LA 5 CURSURI ACHIZITIONATE

500RON 400RON

REZERVA-TI UN LOC

CURSURI DE GRUP

Daca iti place sa muncesti in echipa, esti o persoana sociabila si iti face placere sa vorbesti cu altii, atunci un curs de grup te va motiva mai tare

> Vezi detalii

Daca locuiti in cel mai mare oras din Moldova, in orasul Iasi, si va doriti sa invatati una dintre cele mai cautate si mai vorbite limbi europene, limba franceza, nu va ramane decat sa contactati Centrul Educational Unirea care desfasoara meditatii la limba franceza.

Franceza este şi limba străină cea mai studiată în lume după engleză. Este o limbă vorbită în lumea întreagă. Mai bine de 260 de milioane de persoane folosec franceza pe cele cinci continente. În aproape 70 de state din lumea întreagă, franceza este limbă oficială. Învăţarea limbii franceze poate facilita mai apoi învăţarea altor limbi latine precum spaniola, italiană, portugheza sau română. Privind importanta limbii franceze din randurile de mai sus constatam ca nu poate fi decat un beneficiu urias cunoasterea si vorbirea fluenta a acestei limbi. Toate acestea se pot realiza cu usurinta in cadrul meditatiilor de limba franceza. Meditatiile au ca rezultat perfomanta tuturor participantilor, datorita timpului acordat in totalitate unnui singur participant, a implicarii totale a meditatorului in rezolvarea neclaritatilor, in dezvoltarea capacitatii de crea conversati, in intelegerea si apropierii fecaruia de aceasta limba straina atat de cautata si de folositoare. De asemenea la meditatiile de limbă franceză este utilizată metoda complexă de instruire, care permite formarea tuturor competenţelor necesare pentru cunoaşterea fluentă a unei limbi străine.