Meditatii Geografie - Centrul Unirea Iasi
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Geografie 2018-11-06T21:48:37+00:00

Meditatii Geografie Iasi

Meditatiile la Geografie se desfasoara individual sau in grup, timp de 2 ore, iar acestea sunt special concepute pentru fiecare cursant.

”Profesorii adevarati cresc mentalitati, nu note.„

PRIMA SEDINTA GRATUITA INSCRIE-TE

DE CE NOI?

GARANTAM
REZULTATE RAPIDE

1 Meditatii personalizate
2 Feedback saptamanal
3 Evaluari periodice
4 Profesori dedicati
5 Impreuna depasim limitele
6 Iti descoperim potentialul

LOCATIE CENTRALA

PROGRAM FLEXIBIL

CENTRU ACREDITAT

INCA NU TE-AM CONVINS?

BENEFICIEZI DE 10% REDUCERE DACA TE INSCRII CHIAR ACUM 100RON 90RON

Rezerva-ti un loc

De ce ai nevoie de meditatii la Geografie?

1 Nu inteleg nimic la ora

2 Nu imi place geografia

3 Sunt prea multe teme

4 Nu am un profesor indragit

1 Vreau o nota mai mare

2 Urmeaza examene importante

3 Vreau sa excelez

4 Nu am un profesor indragit

AI 20% REDUCERE LA 5 CURSURI ACHIZITIONATE

500RON 400RON

REZERVA-TI UN LOC

Iași este municipiul de reședință al județului cu același nume, Moldova, România. Acest oras este numit capitala Moldovei si este al doilea ca marime din tara noastra, dupa capitala Bucuresti. Iasiul este incarcat de simboluri istorice, de date geografice, de cultura si evenimente memorabile si importante pentru cetatenii tarii. Un oras atat de mare si frumos dezvoltat nu poate decat sa dea tarii oameni bine pregatiti, elevi buni si student pe masura asteptarilor.

“Geografia este destin prin locul şi momentul în care te naşti”. Frumusetea disciplinei geografie atrage multi elevi si le usureaza modul de invatare, de retinere a datelor si notiunilor ei specific prin intalnirea acestora in viata cotidiana a fiecarui cetatean.

Geografia este stiinta care se studiaza din clasele scolii generale si care constituie proba la nenumarate  examene nationale pentru elevii scolii romanesti. In ajutorul elevilor care isi doresc sa performeze si sa obtina note admirabile la disciplina geografie, vine Centru Educational Unirea unde se desfasoara meditatii la geografie si pregatiri care au ca scop explicarea neclaritatilor pe care le au elevii si indrumarea acestora de catre un profesor meditator spre reusita. Meditatiile reperezinta o prelungire a studiului care isi are baza la scoala si totodata repezinta momentul in care are parte de un profesor indrumator doar pentru el si de timp nelimitat, ceea ce face ca invatarea sa fie una mai trainica.