Meditatii Limba Germana Iasi - Centrul Unirea Iasi
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Germana 2018-11-06T20:00:03+00:00

Meditatii Limba Germana Iasi

Fiecare meditatie este special creata pentru tine.
Centru de pregatire a examenelor Goethe.

“Te ajutam sa iti depasesti limitele
ca sa poti juca dupa regulile tale.”

ALEGE CURSUL CARE TI SE POTRIVESTE

MEDITATII INDIVIDUALE

Daca vrei un curs personalizat care sa contina exact ceea iti doresti atunci meditatiile de tip individual sunt cele mai potrivite pentru tine.

Avantaje

Program Flexibil

Esti numai tu in atentia Profesorului

Materia este special conceputa pentru tine

Feedback saptamanal

Examinari frecvente

BENEFICIEZI DE 8% REDUCERE DACA TE INSCRII CHIAR ACUM 120RON 110RON

AI 17% REDUCERE LA 5 CURSURI ACHIZITIONATE

600RON 500RON

REZERVA-TI UN LOC

MEDITATII SEMI-INDIVIDUALE

Sedintele semi-individuale sunt solutia ideala daca doriti sa invatati rapid si sa pastrati un pret scazut. Sunt recomandate in special pentru colegi, prieteni, cupluri.

AVANTAJE

Ai un/o prieten/a, coleg/a, sora/frate

Aveti un obiectiv comun

Vreti sa luati meditatii impreuna

Aveti un nivel apropiat de cunostiinta

Doriti sa petreceti cat mai mult timp impreuna

BENEFICIEZI DE 10% REDUCERE DACA TE INSCRII CHIAR ACUM 100RON 90RON

AI 20% REDUCERE LA 5 CURSURI ACHIZITIONATE

500RON 400RON

REZERVA-TI UN LOC

CURSURI DE GRUP

Daca iti place sa muncesti in echipa, esti o persoana sociabila si iti face placere sa vorbesti cu altii, atunci un curs de grup te va motiva mai tare

> Vezi detalii

Daca locuiti in cel mai mare oras din Moldova, in orasul Iasi, si va doriti sa invatati una dintre cele mai cautate si mai vorbite limbi europene, limba germana, nu va ramane decat sa contactati Centrul Educational Unirea care desfasoara meditatii la limba germana.

Limba germana a devenit aproape la fel de populara ca si limba engleza, de aceea oricarei persoane care se afla in plina evolutie profesionala ii este recomandat sa cunoasca aceasta limba. Orice evolutie pe plan intelectual atrage dupa sine nenumarate reusite de la cariera, la calatorii, relatii interumane, la satisfactii personale.

De ce se recomanda in invatarea unei limbi straine sa urmezi meditatii individuale? La aceasta intrebare se poate raspunde pentru ca atunci cand participi la o meditatie, profesorul indrumator organizeaza si adapteaza notiunile ce urmeaza a fi invatate in functie de necesitatile fiecaruia, de nivelul fiecaruia, avand experienta pedagogica si mai ales un nivel de cunostinte lingvistice remarcabil. Totodata meditatiile, desfasurandu-se individual, toata atentia profesorului este intreptata catre reglarea neclaritatilor unui singur participant si mai ales catre obtinerea performantei acestuia.

Limba germana alaturi de engleza si franceza sunt limbiile cele mai folosite si cerute in intreaga lume. De aceea oricine isi doreste, va reusi sa o invete, apeland la meditatiile de limba germana. Limba germană nu este grea, o poți învăța relativ simplu și repede, iar meditatiile reprezinta un mod perfect de a o studia intr-un mod eficient, rapid, corect.