Meditatii Italiana - Centrul Unirea Iasi
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Italiana 2018-11-06T20:03:55+00:00

Meditatii Limba Italiana Iasi

Fiecare meditatie este special creata pentru tine.
Centru de pregatire a examenelor.

“Te ajutam sa iti depasesti limitele
ca sa poti juca dupa regulile tale.”

ALEGE CURSUL CARE TI SE POTRIVESTE

MEDITATII INDIVIDUALE

Daca vrei un curs personalizat care sa contina exact ceea iti doresti atunci meditatiile de tip individual sunt cele mai potrivite pentru tine.

Avantaje

Program Flexibil

Esti numai tu in atentia Profesorului

Materia este special conceputa pentru tine

Feedback saptamanal

Examinari frecvente

BENEFICIEZI DE 8% REDUCERE DACA TE INSCRII CHIAR ACUM 120RON 110RON

AI 17% REDUCERE LA 5 CURSURI ACHIZITIONATE

600RON 500RON

REZERVA-TI UN LOC

MEDITATII SEMI-INDIVIDUALE

Sedintele semi-individuale sunt solutia ideala daca doriti sa invatati rapid si sa pastrati un pret scazut. Sunt recomandate in special pentru colegi, prieteni, cupluri.

AVANTAJE

Ai un/o prieten/a, coleg/a, sora/frate

Aveti un obiectiv comun

Vreti sa luati meditatii impreuna

Aveti un nivel apropiat de cunostiinta

Doriti sa petreceti cat mai mult timp impreuna

BENEFICIEZI DE 10% REDUCERE DACA TE INSCRII CHIAR ACUM 100RON 90RON

AI 20% REDUCERE LA 5 CURSURI ACHIZITIONATE

500RON 400RON

REZERVA-TI UN LOC

CURSURI DE GRUP

Daca iti place sa muncesti in echipa, esti o persoana sociabila si iti face placere sa vorbesti cu altii, atunci un curs de grup te va motiva mai tare

> Vezi detalii

In Iasi, in cadrul Centrului Educational Unirea, se realizeaza meditatii la limba italiana pentru orice nivel si pentru toti cei interesati sa evolueze fie pe scara personala, fie pe cea profesionala. Meditatiile la limba italiana se adresează tuturor celor interesaţi să achiziţioneze cunoştinţe şi competenţe de comunicare de bază, precum şi celor ce doresc să îşi perfecţioneze nivelul dobândit. Un lucru important al meditatiilor de limba italiană este deținut de comunicarea care se întâmplă chiar de la primele lecții, iar avantajul unei limbi cu o sonoritate similară cu româna este clar. Gramatica și structura propoziției sunt destul de simple, iar faptul că româna și italiana au în comun destul de multe cuvinte cât și structuri gramaticale nu face decât să încurajeze cursantul să înceapă să comunice.

Limba italiana nu este o limbă internațională ca engleza, franceza sau spaniola, se folosește mult in spațiul Marii Mediterane și se învață ca una dintre cele mai populare limbi străine din lume.

Orice limba straina invatata aduce beneficii si performante in viata fiecarui cetatean, prin gasirea unui job mai bun, prin usurinta in comunicare in timpul calatoriilor, prin satisfactia personala pe care o aduce o evolutie proprie. De aceea, iesenilor dornici de evoltie nu le ramane decat sa invete limba italiana urmand meditatiile la aceasta limba.