Meditatii matematica

Înscrie-te la o ședință demonstrativă de meditatii la matematica de 40 minute și vezi dacă ți se potrivește!

Ai nevoie de ajutor?


  Pentru ce se recomandă meditațiile la Matematică Online!
  Excelent
  Pe baza 51 recenzii
  Vali
  Vali
  2023-07-04
  Un indrumator foarte bun care te poate face sa te urci pe o treapta superioara. Spun asta pt ca acest curs al d lui profesor a fost foarte bine structurat, incat iti ofera aproape toate detalile, desigur completarile veneau in live cu dansul. Una peste alta, pe mn personal ma ajutat foarte mult si recomand cu incredere. Este un om cu experienta, calm si care stie cum sa te faca sa ajungi la ceea ce ti ai propus, asta depinde de fiecare cat de mult isi doreste si poate acorda timp acestui program.
  yo Vibes
  yo Vibes
  2023-07-03
  Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale profesorului meu a fost abordarea sa metodică și clară în explicarea conceptelor matematice complexe. Indiferent de cât de dificilă era o problemă sau de cât de puțin înțelesă era o teorie, profesorul meu a găsit întotdeauna modalități ingenioase de a o explica și de a ne ajuta să înțelegem. Acesta m-a ajutat sa iau nota 9.15 la evaluarea nationala si ii sunt recunascator pentru că am avut ocazia să învăț alături de el si munca și devotamentul său continuu vor ajuta mulți alți elevi sa ajunga la performanta mea sau chiar mai buna.
  CRISTIANA MADALINA Pantu
  CRISTIANA MADALINA Pantu
  2023-07-03
  Recomandam cu toată dragostea și încrederea! Centrul Unirea de Meditatii, domnul Damian, pentru matematica și doamna Ionela, pentru limba romană. Băiatul meu a pornit de la nota 6 la prima evaluare a centrului ,iar la Capacitate a luat 9.20 romană si 9,10 matematica. Au fost foarte serioși , când nu s-a ținut ședința , s-a recuperat . Am plătit pachetul pd an de studiu si a fost mai avantajos si la costuri. Multumim foarte mult!
  Oana Popa
  Oana Popa
  2023-07-03
  Profesionalism de nota 10, multă implicare și empatie, în lecții de matematică accesibile, personalizate pentru nivelul fiecărui elev. Recomand!
  Andrei Chitoiu
  Andrei Chitoiu
  2023-07-03
  Datorita domnului Cristian Demian am reușit să promovez bacul la matematica!
  carmen-elena Ivan
  carmen-elena Ivan
  2023-07-03
  Cel mai bun profesor de matematica este Domnul Profesor Cristi Demian. Recomand cu incredere. Cat sunt Profesori ca dumnealui mai este speranta pentru educatie. Bun pedagog, bine pregatit, Om cu valori si Vocatie pt aceasta nobila profesie, se dedica cu daruire pentru fiecare elev in parte. Multumiri si recunostinta pentru faptul ca existati, pentru sansa de a va avea profesor, pentru ca va urmati vocatia in beneficiul elevilor, copiilor. Sa traiti domnule Profesor!
  Ramona Buică
  Ramona Buică
  2023-07-03
  Cel mai tare prof de mate! 👍😎
  Ionela Stoian
  Ionela Stoian
  2023-07-03
  Orele s-au desfășurat exemplar, ajungând într-un timp foarte scurt sa îmi dezvolt capacitatea când vine vorba de exercițiile privind matematica. Recomand cu toată încrederea
  Elena Căuș
  Elena Căuș
  2023-07-03
  Devotament și implicare, rezultate super bune! Mulțumiriii

  Alege tipul de meditație la Matematică care ți se potrivește!

  You have made it till the end!

  No post here!

  Cine predă?
  profesor matematica Centrul Unirea

  Anastasia Pavelida

  Profesor matematica

  profesor matematica centurl unirea

  Dina Ceban

  Profesor matematica

  profesor matematica centurl unirea

  Feraru Marian

  Profesor matematica

  profesor matematica centurl unirea

  alina bîzgan

  Profesor matematica

  profesor matematica centrul unirea

  Monica Chivu

  Profesor matematica

  profesor matematica centrul unirea

  Alina Ioniță

  Profesor matematica

  Florica Boca

  Profesor matematica

  profesor matematica centrul unirea

  Cristian Demian

  Profesor matematica

  Meditatii INDIVIDUALE

  Pachet 1 luna

  200 lei Sedinta
  • 4 sedinte individuale
  • O sedinta pe saptamana
  • Raport lunar de progres
  • Program flexibil

  Pachet 3 luni

  180 lei Sedinta
  • 12 sedinte individuale
  • O sedinta pe saptamana
  • Raport lunar de progres
  • Program flexibil
  10% REDUCERE

  Pachet 6 luni

  160 lei Sedinta
  • 24 sedinte individuale
  • O sedinta pe saptamana
  • Raport lunar de progres
  • Program flexibil
  20% REDUCERE

  Meditatii de GRUP

  Pachet 1 luna

  140 lei Sedinta
  • 4 Sedinte de grup
  • O sedinta pe saptamana
  • Raport lunar de progres
  • Sedintele se pot inregistra

  Pachet 3 luni

  120 lei Sedinta
  • 12 Sedinte de grup
  • O sedinta pe saptamana
  • Raport lunar de progres
  • Sedintele se pot inregistra
  15% REducere

  Pachet 6 luni

  100 lei Sedinta
  • 24 Sedinte de grup
  • O sedinta pe saptamana
  • Raport lunar de progres
  • Sedintele se pot inregistra
  29% reducere

  Întrebări frecvente

  Centrul Educațional Unirea oferă pregătire pentru următoarele discipline școlare: matematică, limba și literatura română, informatică, fizică, chimie, biologie, istorie, geografie.
  Ședințele de meditații se desfășoară exclusiv online, pe platforma Zoom, deci elevul se poate conecta de oriunde și de pe orice dispozitiv, având nevoie doar de o conexiune stabilă la internet.

  O ședință de meditații durează două ore academice, concret 2 x 45 minute.

  În cazul meditațiilor care se desfășoară în grup, sunt minim 2, maxim 5 participanți.
  Elevii sunt grupați în funcție de nivelul lor de cunoștințe, stabilit în urma unui test inițial care este gratuit.

  Programul se stabilește de comun acord, în funcție de programul centrului și orarul elevului, luând în calcul când sunt programate grupele cu elevi de aceeași clasa și nivel asemănător.

  Da, centrul nostru oferă pregătire sub formă de meditații individuale, programul fiind stabilit în funcție de disponibilitatea elevului și programul centrului.

  Centrul nostru informează părinții despre evoluția elevilor prin raportări periodice cu privire la prezența și progresul fiecăruia.

  Oferta centrului nostru constă în pachete de meditații sub formă de abonamente de 1 luna, 3 luni, 6 luni sau 9 luni. Prețul/ședință diferă în funcție de abonamentul achiziționat. De asemenea, pentru meditațiile individuale, prețul este diferit.

  Pentru fiecare abonament, frecvența este de o ședință/săptămână. Cei care doresc mai multe ședințe/săptămână, trebuie să achiziționeze mai multe abonamente.

  Dacă se achiziționează două sau mai multe abonamente, se oferă o extra reducere în valoare de 10% pentru fiecare abonament achiziționat. De asemenea, reducerea în valoare de 10% se aplică și celor care recomandă centrul nostru altor persoane, situație în care aplicăm reducerea atât pentru cel care ne recomandă, cât și pentru persoana care se înscrie în urma recomandării primite. Reducerile nu se cumulează.

  Plata se face integral, înainte de începerea ședințelor de meditații. Abonamentele se pot achita direct pe site sau în baza unei facturi proforme, la bancă sau online, în contul companiei, afișat pe factură. În situația în care, după efectuarea primei ședințe de meditații, dar cel mai târziu înainte de începerea celei de-a două ședințe, indiferent de motive, elevul nu mai poate participa și anunță în scris (prin mesaj sau email) acest lucru, suma achitată se va restitui acestuia integral. În toate celelalte cazuri, suma achitată nu se returnează.

  Pentru a exista continuitate și a se respecta planul inițial stabilit împreună cu profesorul, recomandăm participarea la toate ședințele incluse în abonament. Ședințele de meditații nu pot fi anulate sau reprogramate. Există posibilitatea, cu acordul scris al tuturor participanților, să înregistrăm ședințele de meditații. Astfel, fiecare elev își poate crea un portofoliu cu toate lecțiile înregistrate, pe care le poate accesa ori de câte ori dorește.

  În vacanța de iarnă (în perioada 24.12.2021-09.01.2022) și în toate zilele libere legale, nu se vor desfășura ședințele de meditații. Toate ședințele din aceste zile se vor reprograma.

  Ai două posibilități de meditații la Matematică dintre care să alegi:

  Ședințe individuale one-to-one, adaptate programulului și nevoilor tale.

  Maxim 5 participanți, interactiv și distractiv, la cel mai bun preț / ședință . 

  Program meditații matematică

  Persoanele interesate de pregătire la matematică online, au la dispoziție un program flexibil, pe care îl pot stabili în funcție de orarul de la școală sau în funcție de toate celelalte activități pe care le desfășoară pe parcursul unei zile. Iată de ce trebuie să ții cont atunci and stabilești programul pentru meditații la matematică online:

  • Ședințele de meditații pot fi programate pe parcursul întregii săptămâni, de luni până duminică, între orele 7:00 și 21:00;
  • În funcție de obiectivele stabilite și de nivelul tău de studii, tu ești cel care stabilește câte ședințe vei face și cât de des trebuie să fie programate în timpul unei săptămâni;
  • O ședința de meditații matematică online durează o oră și 30 de minute.
  • Ședințele de meditații matematică online NU POT FI anulate sau reprogramate;
  • Abonamentul devine activ în ziua în care are loc prima ședință de meditații.

  Pachete meditații la matematică și prețuri

  Dacă ești interesat de meditații online matematică, ai la dispoziție următoarele pachete din care le poți alege pe cele mai avantajoase pentru ține, în funcție de obiectivele stabilite și de timpul în care trebuie să îți perfecționezi cunoștințele:

  • pachet 1 lună: 800 ron (individual) sau 560 ron (grup)
  • pachet 3 luni: 2160 ron (individual) sau 1440 ron (grup)
  • pachet 6 luni: 3840 ron (individual) sau 2400 ron (grup)
  • pachet 9 luni: 5760 ron (individual) sau 3600 ron (grup)
  Module disponibile pentru meditații matematică online

  Pe baza colaborării noastre cu profesori de matematică experimentați, îți propunem următoarele pachete de meditații online la matematică, din care să îl alegi pe cel potrivit pentru ține:

  • Simulare Bacalaureat – un modul special pentru elevii de liceu care vor să își testeze cunoștințele de matematică pentru a vedea unde trebuie să insiste în ceea ce privește pregătirea lor;
  • Simulare Evaluare Națională – un modul special pentru elevii de generală care vor să își testeze cunoștințele de matematică înainte de a susține examenul oficial;
  • Matematică pentru clasele 5 – 12 – un program special de meditații pentru toți elevii aparținând anilor de studiu menționați, pentru sedimentarea cunoștințelor de la clasa și pentru cunoașterea aprofundată a matematicii;
  • Modulul Bacalaureat – un modul organizat și structurat special pentru elevii care vor susține Bacalaureatul la matematică, indiferent de profilul urmat;
  • Modulul Evaluare Națională – un modul de pregătire intensivă pentru Evaluarea Națională;
  • Modulul matematică de gimnaziu – un modul structurat și adaptat pentru vârstă și nivelul de studii al copiilor care studiază matematică la gimnaziu;
  • Modulul liceu – special conceput pentru elevii de liceu și adaptat în funcție de participant, profilului pe care acesta îl urmează;
  • Modulul admitere la facultate – un modul care are rolul de a ajută fiecare viitor student să urmeze studiile dorite și să ia cele mai bune rezultate la admitere;
  • Modulul ciclul primar – un modul adaptat copiilor cu vârste mici, din ciclul primar, care învață matematică utilizând tehnici special concepute, astfel încât această să devină o materie plăcută;
  • Meditații pentru concursuri școlare – fiecare elev se poate pregăti special pentru concurusul la care vrea să participe, cu ajutorul profesorilor noștri;
  • Modulul Meditatii IB pentru Bacalaureat Internațional – acest modul este special conceput pentru cei care vor susține examenul de bacalaureat într-o altă limba, respectiv în afară țării;
  • Modulul de pregătire GMAT – un modul de pregătire special conceput pentru că elevul să poată îndeplini la final toate cerințele necesare pentru a promova examenul GMAT.
  Avantaje meditații matematică
  Datorită modului în care organizăm sesiunile de meditații și a modului de lucru abordat, atunci când alegi să lucrezi cu noi pentru meditații matematică online ai următoarele beneficii:
  • Poți urmă gratuit o ședința de meditații matematică online de 40 de minute, pentru a determina dacă programul și abordarea noastră ți se potrivesc;
  • Ședințele de meditații online au loc pe Zoom, ceea ce înseamnă că poți să participi la ele fără să fie necesar să te deplasezi;
  • Indiferent de tipul de modul pe care îl alegi, dacă este vorba de meditații matematică online pentru bac sau pentru ciclul primar, vei fi singur sau intr-un grup, o să beneficiezi de atenția absolută a profesorului;
  • Cu excepția programelor de simulare care au program fix, toate ședințele de meditații matematică online sunt programate ținând cont de timpul tău disponibil;
  • Profesorii se adaptează nivelului tău de cunoștințe, deci nu vei pierde timpul cu noțiuni pe care deja le cunoști.
  Când ai nevoie de meditații la matematică?
  Pachetele și modulele noastre de meditații la matematică online se adresează tuturor persoanelor pentru care matematică este importantă:
  • Elevi care trebuie să ia note foarte bune la Evaluarea Națională;
  • Elevi care se pregătesc pentru concursuri și olimpiade la matematică;
  • Elevi care susțin examenul de Bacalaureat la matematică;
  • Elevi de liceu care vor susține admiterea la matematică;
  • Persoane interesate să susțină examenele GMAT.
  Ședințele noastre de meditații la matematică online sunt susținute de profesori cu o experiență vastă în domeniu, care știu să se adapteze perfect cerințelor elevilor și vârstei acestora.