Meditații spaniola Cluj-napoca

Înscrie-te la o ședință de 40 minute GRATUITĂ! Înscrie-te GRATUIT la o ședință demonstrativă de meditații la spaniolă în Cluj-Napoca și vezi dacă ți se potrivește!

Ai nevoie de ajutor?


  Pentru ce se recomandă meditațiile de spaniolă în Cluj-Napoca!

  Meditatii INDIVIDUALE

  Pachet 1 luna

  250 lei Sedinta
  • 4 sedinte individuale
  • O sedinta pe saptamana
  • Raport lunar de progres
  • Program flexibil

  Pachet 3 luni

  225 lei Sedinta
  • 12 sedinte individuale
  • O sedinta pe saptamana
  • Raport lunar de progres
  • Program flexibil
  10% REDUCERE

  Pachet 6 luni

  200 lei Sedinta
  • 24 sedinte individuale
  • O sedinta pe saptamana
  • Raport lunar de progres
  • Program flexibil
  20% REDUCERE

  Intrebari frecvente

  Centrul Educațional Unirea oferă pregătire pentru următoarele limbi străine: germană, franceză, engleză, spaniolă, italiană, arabă, rusă.

  Ședințele de meditații se desfășoară exclusiv online, pe platforma Zoom, deci cursantul se poate conecta de oriunde și de pe orice dispozitiv, având nevoie doar de o conexiune stabilă la internet.

  O ședință de meditații durează două ore academice, concret 2 x 50 minute.

  Programul se stabilește de comun acord, în funcție de programul centrului și al cursantului și rămâne același pentru toate ședințele incluse în abonament.

  Da, la cerere, centrul nostru oferă pregătire și sub formă de meditații semi-individuale, alături de o rudă, un prieten sau un coleg. Un curs pentru doi, voi doi  🙂 

  Oferta centrului nostru constă în pachete de meditații sub formă de abonamente de 1 luna, 3 luni sau 6 luni. Prețul/ședință diferă în funcție de abonamentul achiziționat. De asemenea, pentru meditațiile semi-individuale, prețul este diferit.

  Pentru fiecare abonament, frecvența este de o ședință/săptămână. Cei care doresc mai multe ședințe/săptămână, trebuie să achiziționeze mai multe abonamente.

  Dacă se achiziționează două sau mai multe abonamente, se oferă o extra reducere în valoare de 10% pentru fiecare abonament achiziționat. De asemenea, reducerea în valoare de 10% se aplică și celor care recomandă centrul nostru altor persoane, situație în care aplicăm reducerea atât pentru cel care ne recomandă, cât și pentru persoana care se înscrie în urma recomandării primite. Reducerile nu se cumulează.

  Plata se face integral, înainte de începerea ședințelor de meditații. Abonamentele se pot achita direct pe site sau în baza unei facturi proforme, la bancă sau online, în contul companiei, afișat pe factură. În situația în care, după efectuarea primei ședințe de meditații, dar cel mai târziu înainte de începerea celei de-a două ședințe, indiferent de motive, elevul nu mai poate participa și anunță în scris (prin mesaj sau email) acest lucru, suma achitată se va restitui acestuia integral. În toate celelalte cazuri, suma achitată nu se returnează.

  Pentru a exista continuitate și a se respecta planul inițial stabilit împreună cu profesorul, recomandăm participarea la toate ședințele incluse în abonament. Ședințele de meditații nu pot fi amânate sau reprogramate. 

  În vacanța de iarnă (în perioada 24.12.2021-09.01.2022) și în toate zilele libere legale, nu se vor desfășura ședințele de meditații. Toate ședințele din aceste zile se vor reprograma.

  Profesorii noștri meditatori de limba spaniolă​

  Andreea Stîngă

  Alvarez Gutierez

  Bianca Bozdogescu

  Unde poți studia?​

  Online prin Zoom de oriunde

  La biroul tău

  Ai 3 posibilități de meditații de spaniolă în Cluj-Napoca din care să alegi:​

  Ședințe individuale one-to-one, adaptate programulului și nevoilor tale.

  Alături de un prieten, coleg sau partener de viață. Un curs pentru doi, voi doi  🙂

  Maxim 12 participanți, interactiv și distractiv, la cel mai bun preț / ședință . 

  De ce să participi la meditații de spaniolă în Cluj-Napoca?​

  Pentru toate persoanele din Cluj-Napoca interesate de limba spaniolă, centrul nostru de cursuri vine cu un pachet plin de beneficii pentru meditaţii la limba spaniolă:
  • Toate şedinţele de meditaţii la spaniolă în Cluj-Napoca sunt susţinute prin intermediul platformei Zoom, fără să necesite prezenţa fizică;
  • Începi cu o şedinţă demo gratuită de 40 de minute, astfel încât să ne cunoaştem mai bine;
  • Poţi face meditaţii la spaniolă singur sau cu un prieten, în funcţie de preferinţe;
  • Poţi anula orice şedinţă de meditaţii la spaniolă deja programată, cu 24 de ore înainte;
  • Profesorii noştri au experienţă şi se vor plia pe nivelul tău de cunoştinţe astfel încât să nu pierzi timpul repetând informaţii pe care deja le cunoşti.

  Cui se adresează meditațiile pentru spaniolă în Cluj-Napoca?​

  Programul şi pachetele noastre de meditaţii la limba spaniolă în Cluj-Napoca vine în ajutorul unui număr mare de persoane pentru care spaniola este o limba importantă:
  • Elevi de toate vârstele care studiază la şcoală sau la liceu limba spaniolă şi care au nevoie de ajutor suplimentar;
  • Elevi de toate vârstele care participă la concursuri şi olimpiade de limba spaniolă;
  • Persoane interesate să îşi consolideze cunoştinţele de limba spaniolă care vor asistenţă personalizată;
  • Persoane care urmează să susţină examene de admitere la spaniolă.