Prelucrarea datelor

>Cine suntem?

SC DIAMAR UTM SRL este o companie inregistratra in Romania avand sediul in Str. Apusului, nr. 31, Bl. M5, Ap. 52, Sect. 6, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/118462/2017, avand Codul de indentificare fiscala 35777450.

>Datele cu caracter personal pe care le prelucram

 • Nume si Prenume
 • E-mail

>De ce avem nevoie de aceste date?

Functionalitate site

 • Num si Prenume – pentu a ne adresa personal in urma completari unui formular de rezervare
 • E-mail – pentru instiintare asupra statusului rezervarii
 • Numar Telefon – pentru a solution rapid anumite detalii privind rezervarea dvs.
 • Adresa IP – pentru filtrarea si detectarea atacurilor din internet

Cu consimtamantul dumneavoastra, am dori sa prelucram si urmatoarele date cu character personal Newsletter CentrulUnirea

 • Nume si prenume – avem nevoie de aceste informatii pentru a va comunica in mod personal
 • E-mail – avem nevoie de aceste informatii pentru a va timite newsletter-ul

Comportamente Online

 • Datele dvs personale pentru istoria navigării sunt transmise partenerilor noștri descriși în politica de cookies. Vă rugăm consultați descrierea acestor parteneri în această pagina Politica Cookies

>  Ce facem cu ele ?

Datele dvs personale sunt prelucrate in cadrul companiei SC DIAMAR UTM SRL. Gazduirea si stocare datelor dumneavoastra are loc la XSERVERS. Datele dvs personale pentru newsletter vor fi incarcate in MailChimp, care va actiona ca un imputernicit pentru SC DIAMAR UTM SRL.

Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne desfasura activitate sunt:

 • MobilPay – Furnizori servicii de plata online
 • Google Analytics – Furnizor analiza traffic site

>Cat timp pastram datele cu caracter personal ?

 • Pentru Newsletter vom pastra datele dumneavoastra cu character personal doar pe durata de viata a newsletter-ului sau pana cand ne veti notifica ca nu mai doriti sa primiti newsletter-ul. Dupa aceasta perioada, datele dumneavoastra vor fi distruse ireversibil
 • Pentru rezevarile facute la cursurile si meditatiile noastre, dintre cele care sunt cuprinse in documentele financiar-contabile sau in documente care se anexeaza documentelor financiar-contabile, vor fi pastrate 10 ani conform dispozitiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finantelor Publice si nu vor fi accesate in niciun alt scop decat scopul legal pentru care sunt arhivate. Dupa 10 ani aceste date vor fi distruse

>  Alte infromatii

 • Prin completarea datelor in formularul rezervare sau contact din cadrul site-ului persoana declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a SC DIAMAR UTM SRL si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopurile prevazut mai sus.
 • Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
 • Informatiile cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

>  Care sunt drepturile dvs?

Daca aveti motive sa credeti ca orice date personale pe care le detinem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveti dreptul sa solicitati sa vedeti aceste informatii, sa le rectificati sau sa cereti sa fie sterse, sa solicitati restrictionarea prelucrarii sau sa va opuneti prelucrarii si de asemenea aveti dreptul la portabilitatea datelor . Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la 0748959466.

Daca doriti sa inaintati o plangere legata de modul in care v-am procesat datele personale, contactati responsabilul cu protectia datelor la urmatoarea adresa de e-mail  office@centrulunirea.ro. Responsabilul cu protectia datelor va lua legatura cu dumneavoastra pentru a solutiona problema ridicata.

CLIENTI CENTRUL UNIREA
Call Now Button
WhatsApp