🔴 Curs ONLINE

Înscrie-te și tu în cel mai complet, eficient și rapid program de pregătire Bacalaureat Matematică

Cum să obții nota maximă la Bac' la matematică M2+M3 în doar 12 săptămâni

Te voi învăța tot ce trebuie să știi ca să iei bacul la matematică cu nota dorită. Din prima!
Vom insista pe EXACT ce vei primi la Bac.

Niciun om care a fost chinuit vreodată de crize de anxietate nu se îndoiește de puterea acesteia de a paraliza acțiunea, de a provoca fuga, de a eviscera plăcerea și de a împinge gândirea spre aspecte catastrofice. Nimeni nu ar pune la îndoială că experiența anxietății poate fi groaznic de dureroasă. Experiența anxietății intense este în primul rând o confruntare profundă și tulburătoare cu durerea.

Ești extenuat?

Ceva îți lipsește?

Greșești pentru că este ceva în neregulă cu tine? ​

Așa se simte anxietatea

Anxietatea este suferința acestor vremuri

Nu am văzut în nicio perioadă de când practic psihoterapia, atât de multă anxietate diversificată.

Anxietate:

Putem transforma anxietatea într-un simplu curier

Tendința anxietății din trecut, era să îndeplinească rolul unui mecanism de apărare și conducea oamenii până în pragul psihoterapiei, unde odată ce se simțeau în siguranță, anxietatea se dădea la o parte și lăsa loc suferinței să devină vulnerabilă.
 

În prezent anxietatea ia locul trăirilor, escaladează în stări puternice, în tulburări de anxietate și focusează persoana care suferă pe un joc continuu cu propriile simptome. Restrânge atât de mult sfera posibilității, încât ajunge să îi fie teamă să renunțe la propria anxietate. 

 

Înțelegerea ei și reconectarea cu propriile vulnerabilități emoționale sunt principalele instrumente în vindecarea anxietății. 

Anxietatea te face să te simți dependent de ea

Deși te simți îngrozitor, ajungi să simți că spațiul sigur este acolo unde te doare, doar pentru că simptomele anxietății îți transmit că te afli în zona cunoscută și funcțională, atât timp cât rămâi în alertă și te supui cerințelor acesteia. 

Da, am cunoscut oameni care deși erau pregătiți să gestioneze o stare de anxietate, erau foarte rezistenți la a se dezice de ea, pentru că petrecuseră atât de mult timp în această stare încât nu știau cum ar putea fi dincolo de ea. 

Da, am cunoscut oameni ale căror stări de anxietate, imitau atât de bine răspunsurile la nevoile lor afective, încât nu credeau că pot obține asta printr-o altă modalitate. 

Și da, am cunoscut oameni care simțeau că, dacă vor renunța la mecanismele anxietății, durerea va fi prea mare ca să o poată controla. 

Ce este anxietatea și care este nevoia acesteia?

Anxietatea este o emoție intensă caracterizată printr-o frică profundă și o agitație constantă.

Este un semnal de alarmă care ne avertizează despre un posibil pericol, chiar dacă acesta nu este real sau vizibil. Această senzație profundă ne copleșește adesea, fără a avea o cauză concretă.

În corp, anxietatea se traduce prin senzații fizice puternice. Mental, ea ne închide într-o capcană de gânduri negative și temeri. Aceasta ne menține într-o stare de alertă constantă, erodând încrederile și convingerile noastre personale, ducând la sentimentul persistent că lucrurile nu sunt în regulă.

Dar ce cauzează această anxietate?
La bază, ea își are rădăcinile în dorința noastră de certitudine și siguranță.

Acest sentiment se dezvoltă adesea în copilărie, o perioadă în care ne-am fi putut simți singuri sau nesiguri.

Cu timpul, anxietatea evoluează și se adaptează la diferitele presiuni și cerințe sociale și relationale pe care le întâlnim în viață.

Ești gata să-ți schimbi viața?

Fă primul pas spre reinventare

Alexandra Demian

Practic această profesie minunată ale cărei principii le respect din anul 2014.

Formarea mea de bază este în psihoterapie integrativă. Aceasta conține o abordare complexă, flexibilă, creativă, adaptabilă și cuprinzătoare fiecărei persoane prin înțelegerea sistemelor afective, cognitive, comportamentale și fiziologice.

Psihoterapia pe care o practic se bazează pe bunul simț de a recunoaște valoarea fiecărei persoane, de a oferi respect și înțelegere, de a mă adapta realităților diverse, de a înțelege și de împărtăși experiența și cunoștințele pentru a-i ajuta pe ceilalți. 

Abordarea mea tratează anxietatea atât ca o suferință variată, care ne afectează mental, fizic și emoțional, dar și ca un semnal de alarmă, care transmite că este momentul să te ajuți pe tine însuți, să îți identifici nevoile nesatisfăcute și locurile nevindecate.

Promovează capacitatea fiecărei persoane de putea să învețe să recâștige încrederea în sine în timp ce va reuși să gestioneze simptomele pe care aceasta le generează. 

Durerea se resimte în trupul, gândurile și emoțiile tale.

Cum te face să te simți anxietatea pe care o trăiești? Cum te făcea frica să te simți când erai copil?

De câte ori ți-ai spus că este ceva în neregulă cu tine? De câte ori te-ai întrebat de ce nu poți să te simți și tu normal?

Cum este să fii agitat mai tot timpul, să fii tensionat și încordat, să îți crească pulsul și să îți tremure tot corpul?

Câte dimineți ai avut în care te-ai trezit mai obosit/-ă decât ai fost seara la culcare?

Câte conflicte ai avut pentru că te-ai simțit prea nervos/-oasă și iritat/-ă?

De câte ori te-ai simțit furios/-oasă pe tine pentru că nu ai putut să gestionezi și mai degrabă ai evitat ceea ce credeai că te face să te simți rău, iar apoi ai regretat că nici măcar nu ai încercat?

Câte momente au fost când te-ai îngrijorat că tot stresul pe care îl produce anxietatea îți va afecta starea de sănătate?

La câte lucruri a trebuit să renunți ca urmare a stărilor pe care le trăiești? 

De câte ori te-ai simțit neputincios/-oasă în fața propriei incapacități de a te face să te simți mai bine?

Observați că deși se resimte puternic fizic și are centrul de control în mintea noastră, prin gândurile pe care le emite, este profund emoțională, anxietatea?

Este clar că despre suferință este vorba, atunci când vorbim despre anxietate. Despre reacția noastră la durere, care ne împinge să o ștergem cât mai repede. De aceea și tendința noastră în anxietate să abordăm simptomele ca fiind ceva ce trebuie ascuns, negat, eradicat. 

Însă făcând lucrul acesta, nu facem decât să o împingem în adâncuri și îi vom permite să își adune din nou forțele și să revină mai puternică. 

Te face să fugi sau te paralizează?

Anxietatea poate să ne ducă în punctul în care alergăm fără încetare, ne simțim agitați, sesizăm cum ne curge adrenalina prin vene, ne trezește dimineața, gata să ne depășim limitele, când de fapt simțim că nu mai putem și ne întâmpină seara cu dezamăgirea de a fi făcut prea puțin?

Anxietatea poartă de multe ori stindardul performanței, se ascunde în spatele sentimentelor de inferioritate, are impresia că umple un gol interior și vrea să se asigure că ne rezervă un loc lângă ceilalți. 

Dar ce dezamăgire, căci rezultatele ei, nu ne aduc bucurie, ci mai degrabă ne aruncă forțat într-o nouă zi, în care încercăm să aducem sentimentul de mulțumire de sine, sentiment înăbușit cu iscusință la întâlnirea criticului interior. 

Alteori, anxietatea pur și simplu ne paralizează. Ne ține pe loc, așteptând să fie mai bine, să ne simțim mai bine, să ne confirme cineva sau ceva că nu este nimic în neregulă. În cazul acesta, crede că ne protejează și de aceea ne izolează, ne face să ne retragem, ne ține în tăcere și să trecem neobservați.

Se ascunde în spatele credințelor negative ale încrederii în sine și ne inundă cu gânduri negative precum „ nu sunt suficient de bun/-ă”, „nu sunt în stare de nimic”. Creează multă rușine și dezamăgire în legătură cu ceea ce ar fi putut fi.

Se bazează pe reprimarea sentimentelor de a nu fi fost suficienți, doar pentru că ne-a fost frică, am fost la un moment dat mici și neputincioși. 

Ce este esențial de luat în considerare atunci când explorăm anxietatea?

Ești gata să-ți schimbi viața?

Fă primul pas spre reinventare

Cum se desfășoară programul tău de reinventare personală?

Folosesc termenul de program deoarece combină atât elementele unui curs, cât și elementele unei psihoterapii de grup.

Acesta se va desfășura pe parcursul a 3 luni, în care vom avea 12 teme pe care le vom aborda săptămânal în două ședințe. 

Fiecare temă va beneficia de 2 întâlniri, ceea ce înseamnă că vom avea un total de 24 de întâlniri. Toate întâlnirile vor fi susținute live, dar veți putea beneficia și de înregistrarea acestora la finalul fiecărei teme. 

Prima întâlnire a temei va presupune introducerea aspectelor teoretice, conceptualizarea termenilor, a metodelor, prezentarea strategiilor de lucru, propunerea și oferirea exercițiilor special destinate lucrului terapeutic cu anxietatea. 

A doua întâlnire a temei va presupune lucrul terapeutic efectiv pe baza subiectului la care ne aflăm în care vă veți putea lucra individual în cadrul grupului nevoia pe care o aveți în acel moment. 

Consider că este important să petrecem aceste întâlniri împreună.

Practica psihoterapeutului constă în a avea posibilitatea să observe dinamica grupului, să urmărească realmente stadiul emoțional în care fiecare se află, să poată participa activ și să poată interveni oferind ajutor și suport pe parcursul programului. 

Cuprinsul programului:

Tema 1: Ce este anxietatea? Conceptualizare și model cognitiv

Tipuri de anxietate – simptomul inițial și zona de îngrijorare către care se îndreaptă

Modul în care funcționează anxietatea în sistemul psihic

Introducerea scopurilor anxietății 

Normalizarea și considerarea ei ca un mecanism de apărare

Cum funcționează ca un răspuns la problemele și conflictele nerezolvate

Cum se construiesc obiceiurile anxioase – comportamente de asigurare și cum se întreține anxietatea 

Tema 2: Influența pe care anxietatea o are și controlul acesteia asupra vieții noastre

Gestionarea comportamentelor autodistructive și atenuarea consecințelor 

Introducerea obiceiurilor anxietății și modificarea lor

 

Tema 3: Explorarea fricii – începuturile anxietății

Explorarea îngrijorărilor, a avantajelor și a dezavantajelor acestora

Analiza strategiilor anti-anxietate vechi

Introducerea atacurilor de panica și lucrul cu ele

Tema 4: Cartografierea simptomelor mentale

Gândurile, distorsiunile cognitive, ruminatii. Tehnici cognitive de lucru. 

Tema 5: Cartografierea simptomelor emoționale

Analiza credințelor personale și observarea modului în care anxietatea le confirmă 

Lucrul terapeutic pe baza emoțiilor implicate în apariția credințelor negative despre sine

Tema 6: Eliberarea energiei agresive 

Lucrul cu copilul interior – strategii de gestionare a furiei, dezamăgirii și scăderea stimei de sine – modul în care emoțiile din situații din trecut ne readuc în punctul de a simți anxietate

Tema 7: Cartografierea simptomelor somatice

Senzatii , stari, nevoi corporale, intimitate si sexualitate

Cum funcționează creierul. Importanța respectării nevoilor afective

Tema 8: Analiza stimei de sine

Increderea – resurse si obstacole

Imaginea de sine

Afirmarea și respectul de sine

Lucrul cu umbra și echilibrarea sinelui aspect premergător integrării

Tema 9: Aspecte ale întăririi sinelui 

Aspectul senzorial și corporal

Controlul și puterea

Luarea deciziilor

Introducerea limitelor sănătoase

Tema 10: Construirea unui sistem diferit de cel al anxietății 

Trecerea de la înțelegere la acțiune

Antrenamentul strategiilor de gestionare și al conținuturilor pozitive

Creșterea conștientizării – a găsi un mod potrivit de a crește conștientizarea 

Tema 11: Explorarea avantajelor diminuării anxietății

Accentul pe puterea de a gestiona anxietatea 

Strategii de întărire a Eului și de a gestiona anxietatea

Strategii de diminuare a stresului 

Tema12: Construirea unui drum sigur către sine

Explorarea nevoilor rămase

Redescoperirea valorilor, obiceiurilor și a sentimentelor lipsite de anxietate

Reluarea strategiilor invatate

Observarea și evaluarea procesării anxietății personale din prezent – analiza comportamentului și a stării în afara anxietății 

Întâmpinarea apariției anxietății datorită dispariției anxietății

Planificarea unui plan de intervenție personal

Ancorarea cunoștințelor într-un fundal complex al aspectelor importante din viața noastră

Definirea sensului și a motivației 

Cum ne vom redefini perspectiva asupra anxietății?

Îmi doresc să învățăm împreună să nu mai atribuim eticheta „problemă” anxietății tale. Să ținem cont că dincolo de dificultatea cu care se trăiește, această stare ne poate oferi multe răspunsuri, dacă ne schimbăm mentalitatea în legătură cu ea. 

Vreau să o tratăm ca un mecanism de alarmă și să ținem cont de complexitatea ei. Să trecem prin toate nivelurile unde acționează, abordând vindecarea cognitivă, vindecarea emoțională și vindecarea fizică sau somatică. 

Specificul ei este să ne țină în alertă exact ca o alarmă, care sună. Sună încontinuu în minte, în legătură cu emoțiile noastre, în corpul nostru.

Nu este acesta un motiv suficient să ne dăm seama că se manifestă să rezolve o urgență, așa cum zi de zi am interpreta un sunet de alarmă?

Acesta este principalul motiv pentru care ar trebui să ne oprim și să ascultăm în liniște ce vrea să ne transmită, într-un mod calm, prezent și conștient, lăsând rușinea și dezamăgirea să se risipească din relația cu tine. 

Ce vei obține?

Mai întâi o să câștigi sentimentul de încredere și siguranță, o să renunți la tendința continuă de a te autoproteja, de a-ți ignora anxietatea sau de a o condamna. 

Ulterior vei obține treptat instrumentele cu care să poți reduce disconfortul simptomelor și vei crește sentimentul propriei valori pentru a crea terenul disponibil către vulnerabilitatea de a merge către interior, spre a-ți identifica resursele și de a-ți răspunde la nevoi. 

O să poți spune stop sentimentelor de nesiguranță și ambiguitate, fricii față de emoțiile tale puternice, durerii și groazei care vin odată cu anxietatea, credințelor că este nevoie să cauți mereu în afara ta acele soluții care te vor ajuta să înlături senzația de disconfort dinăuntrul tău.

O să găsești curajul să te întorci către tine și să treci prin labirinturile întunecate de care te-ai temut până acum. 

Vei înțelege că anxietatea poate fi o formă de cunoaștere, dar fără să îți definească viața.

Vei înțelege că nu ești menit pentru anxietate, să te simți limitat, pierdut și secătuit.

Rolul tău nu va mai fi acela în care să te definești prin greutăți și nici prin stări de rău sau disconfort.

Rolul tău este mai presus de o stare. Presupune să te poți așeza în echilibru, să simți că ai un sens, că poți avea relații semnificative și durabile, să crești și să te dezvolți, să accepți vulnerabilitățile pentru că doar așa le poți transforma în punctele tale puternice. 

În încheiere, este esențial să reții că acest program:

Îți va oferi strategiile necesare pentru a te elibera de lanțurile anxietății.

Achitați cursul integral sau în rate

PLATA INTEGRAL
2.390 lei

Plătești cu 19% mai puțin, dacă alegi să achiți integral

24 de Întâlniri Live: Participă la sesiuni interactive, unde poți discuta direct cu un expert.

12 Teme Teoretice Valorose: Învață din materiale bine structurate care îți oferă cunoștințe solide despre anxietate.

12 Sesiuni de Lucru Practic: Beneficiezi de sesiuni de psihoterapie, unde poți aplica ceea ce ai învățat.

Acces la Înregistrări: Nu ai pierdut nimic! Poți revedea oricând sesiunile pentru a te asigura că ai înțeles totul.

Grup de Suport: Alătură-te unei comunități care te va susține în fiecare etapă a călătoriei tale.

Exerciții și Tehnici Concrete: Primești unelte practice pentru a-ți gestiona anxietatea zi de zi.

Materiale de Lucru Individuale: Beneficiezi de resurse pe care le poți folosi în ritmul tău, adaptate nevoilor tale.

Ghidare de la un Specialist: Nu ești singur/-ă în această călătorie. Primești feedback și sfaturi de la un expert în domeniu.

Înțelegere Profundă a Anxietății: Descoperă rădăcinile anxietății și învață cum să te confrunți cu ea.

Abordare Holistică: Nu doar tratezi simptomele, ci înțelegi și abordezi cauza profundă a anxietății.

PLATA ÎN 3 RATE
490 lei în prima lună

Apoi 2 rate x 1290 lei, facturate lunar

24 de Întâlniri Live: Participă la sesiuni interactive, unde poți discuta direct cu un expert.

12 Teme Teoretice Valorose: Învață din materiale bine structurate care îți oferă cunoștințe solide despre anxietate.

12 Sesiuni de Lucru Practic: Beneficiezi de sesiuni de psihoterapie, unde poți aplica ceea ce ai învățat.

Acces la Înregistrări: Nu ai pierdut nimic! Poți revedea oricând sesiunile pentru a te asigura că ai înțeles totul.

Grup de Suport: Alătură-te unei comunități care te va susține în fiecare etapă a călătoriei tale.

Exerciții și Tehnici Concrete: Primești unelte practice pentru a-ți gestiona anxietatea zi de zi.

Materiale de Lucru Individuale: Beneficiezi de resurse pe care le poți folosi în ritmul tău, adaptate nevoilor tale.

Ghidare de la un Specialist: Nu ești singur/-ă în această călătorie. Primești feedback și sfaturi de la un expert în domeniu.

Înțelegere Profundă a Anxietății: Descoperă rădăcinile anxietății și învață cum să te confrunți cu ea.

Abordare Holistică: Nu doar tratezi simptomele, ci înțelegi și abordezi cauza profundă a anxietății.

Nu ți se potrivește? Primești toți banii înapoi.

Înțeleg cât de important este să te simți în siguranță și încrezător atunci când investești în dezvoltarea ta personală. De aceea îți ofer o garanție de 14 zile.

 

Dacă după participarea la primele sesiuni, simți că acest program nu este potrivit pentru tine, îți voi returna integral suma investită.

 

Vreau să te înscrii cu mintea deschisă și cu încrederea că ai libertatea de a alege ceea ce este cel mai bine pentru tine.

 

Această garanție este dovada angajamentului meu față de calitatea și eficacitatea programului, dar și a încrederii pe care o am în potențialul tău de a beneficia de pe urma lui.

Răspunsuri la Întrebări Frecvente

Programul combină elementele unui curs tradițional cu cele ale unei psihoterapii de grup, oferind atât cunoștințe teoretice, cât și sesiuni practice de lucru terapeutic.

Cursul începe pe data de 24 octombrie.

Programul durează 12 săptămâni, adică aproximativ 3 luni.

Costul programului este de 2390 de lei dacă se achită integral. Există și opțiunea de plată în rate, unde prima rată este de 490 de lei, urmată de două rate de câte 1290 de lei fiecare.

Programul include 24 de întâlniri live, care se vor desfășura de două ori pe săptămână, în fiecare marți și joi, de la ora 19:00.

Fiecare dintre cele 24 de sesiuni live va dura 2 ore.

Nu, toate sesiunile live vor fi înregistrate, astfel încât participanții să poată accesa și revedea conținutul oricând doresc.

Orice persoană care se confruntă cu anxietate și dorește să înțeleagă și să gestioneze această stare printr-o abordare holistică, bazată pe cunoștințe teoretice și practică terapeutică.

Vei învăța să înțelegi cauzele anxietății, să identifici și să lucrezi cu emoțiile și gândurile care stau la baza acesteia, să folosești tehnici și strategii pentru gestionarea simptomelor și să îți recâștigi încrederea în tine.

Programul tratează anxietatea ca o suferință care afectează mental, fizic și emoțional, dar și ca un semnal de alarmă care indică nevoile nesatisfăcute și locurile nevindecate din viața noastră.

Da, participanții vor avea acces la un grup de suport, unde pot discuta întâlnirile, primi feedback și ghidare.

Pe lângă sesiunile live, veți primi teme, exerciții, tehnici concrete și materiale de lucru individuale în format PDF pentru a vă ajuta în procesul de vindecare.

Da, pe lângă conținutul principal al programului, participanții vor beneficia de bonusuri lunare care îi vor ajuta să rămână motivați și să își completeze experiența.

Garanția că te reinventezi și depășești anxietatea

Până la urmă, despre asta este vorba.

Un program online de 12 săptămâni, în care tu vei învăța să înfrunți și să gestionezi anxietatea, indiferent de intensitatea ei.

Strategii concrete. Exerciții practice. Și ghidarea pașilor tăi într-un mod clar și empatic.

Totul astfel încât să îți recâștigi controlul asupra emoțiilor și să te bucuri din nou de fiecare zi, fără teamă sau neliniște.

Acum e momentul să te descoperi. Acum e momentul să acționezi.

Înscrie-te la program și haideți să pornim într-o călătorie de 12 săptămâni, cu o singură destinație:

Reinventarea ta, fără anxietate.

Eu sunt aici să transform dorința ta în realitate.

Te aștept să ne punem pe treabă! 🙂

Ai întrebări despre curs, plată sau orice altceva? Sunt aici să te ajut. Te invit să mă contactezi pe mail sau la telefon.

 

© Alxandra DEMIAN

Call Now Button