Cum să iei o notă mare la
Evaluarea Națională la
Limba și Literatura Română

Învață totul de la zero, în doar 14 săptămâni
cu teme și exerciții explicate simplu, pe înțelesul tău

Grupa nouă!
Începem cursul în 26 septembrie 2024 - LOCURI LIMITATE!

Nimic nu este imposibil…

… În ceea ce mă privește, m-am convins, de-a lungul timpului, că se poate obține nota 10 chiar și la examenul de limba și literatura română .

Să iei un elev de nota 8 și să îl faci să ia nota 10 la Evaluarea Națională înseamnă performanță academică.

Să reușești însă să ridici un elev de nota 3-4 la nivelul notei 7-8 înseamnă performanță pe toate planurile .

Înseamnă că ai reușit nu doar să plantezi sămânța cunoașterii științifice în el, ci și să îi sporești lumina cu care a fost trimis în lume.

Și aceasta este cea mai mare realizare! Și cea mai deosebită performanță!

Deși nu sunt profesor de matematică, mă pricep măcar la aritmetica simplă.

Un profesor bun știe că, la orice problemă, există cel puțin două soluții. Este important însă ca el să își dorească să le împărtășească cu elevii.

Dacă materia este predată logic și structurat, orice elev, oricât de slab pregătit ar fi el și oricât de netalentat s-ar considera, va face progrese uimitoare.

Pentru că da, examenul de Evaluare Națională la Limba și Literatura Română nu este despre talent, ci despre capacitatea candidatului de a sintetiza informații și de a le reorganiza într-un format original.

Doar de câteva lucruri ai nevoie pentru a obține o notă mare la Evaluarea Națională la Limba și Literatura Română

Adevărul e că, dacă printr-o aliniere dubioasă a astrelor nu ai reuși să obții nota dorită la examenul de Evaluare Națională, n-ai fi în totalitate tu de vină.

◾Învățarea haotică

◾neînțelegerea în esență a noțiunilor teoretice

◾lipsa de informație în ceea ce privește așteptările profesorilor evaluatori de la tine

◾absența unui cadru didactic competent, care să îți supervizeze parcursul pregătirii

pot fi tot atâte cauze ale nereușitei tale.

Și asta ți-o spune un profesor cu peste douăzeci de ani de experiență, care a predat în sistemul de stat doisprezece ani și prin mâna căruia au trecut mii de elevi ca tine, care, la rândul lor, și-au susținut examenele naționale.

Și, ghici ce? Aproximativ 80% dintre ei au reușit să obțină note între 8 și 10.

Vrei să știi secretul lor?

Ei bine, ei au înțeles că nu trebuie să lase nimic la voia întâmplării, că nu se pot baza pe nimeni să învețe în locul lor și că puterea se găsește numai în ei.

Asta nu înseamnă, firește, că nu au mai avut nevoie de profesor, ci au conștientizat cât de important este să se implice.

Pentru că da, de asta e nevoie pentru a reuși în orice: de IMPLICARE.

Kitul elevului care își dorește să ajungă la un liceu bun

Te întreb acum:

Cât de mult îți dorești să iei notă mare la Evaluarea Națională la Limba și Literatura Română?

Cât efort ești dispus să depui, câte resurse ești gată să arunci în joc (timp, implicare, atenție, consecvență etc.) pentru ca rezultatul tău să fie unul cât mai mare cu putință?

De fapt, aș putea să-ți spun că am un kit pentru elevul care își dorește să obțină un rezultat cât mai bun. Acesta cuprinde:

🔹Disponibilitate;

🔹Răbdare;

🔹Muncă;

🔹Determinare;

🔹Atenție;

🔹Perseverență.

Ce îți propun? Un CURS ONLINE de 14 săptămâni în care:

🔹 Înveți tot ce trebuie să știi ca să iei notă mare la Evaluarea Națională la Limba și Literatura Română. 

🔹 Primești teme în fiecare săptămână, în care vei exersa toate tipurile de exerciții cuprinse în subiectele pentru examen. 

🔹 Îți voi demonstra pas cu paslimba română nu e de origine extraterestră, iar literatura și compunerile nu sunt monștri din povești. 

La finalul cursului îți garantez că vei fi pregătit 100% pentru Evaluarea Națională la Limba și Literatura Română.

Iar ceea ce îți mai rămâne de făcut până la examen este să recapitulezi totul prin rezolvarea a cât mai multe variante de antrenament. 

Le înveți pe toate în 14 Webinare LIVE Online, unde ai sprijinul, ghidarea și ajutorul meu direct. 

„Bine, bine”, îmi vei spune, „ușor de spus, greu de făcut…”

Hmmm!… Îmi aduc aminte de ceea ce spunea, la un moment dat, Thomas Edison: „Dacă am face toate lucrurile de care suntem capabili, am fi cu adevărat uimiți de noi înșine!” Îți garantez că nimic nu e greu în realitate, că dificultatea se află doar în mintea ta!!!

La urma urmei, te-ai gândit vreodată de ce, dintre cei trei fii ai craiului din basmul „Povestea lui Harap-Alb”, de Ion Creangă, doar mezinul a reușit să ducă la bun sfârșit călătoria și să devină împărat?!…

Îți spun eu: nu a privit nimic ca pe o dificultate, ci ca pe o provocare menită să îl facă să progreseze, a avut suficientă răbdare să se călească în focul probelor Spânului și o nețărmurită determinare în a-și atinge scopul, acela de a deveni împărat.

Aceasta este mentalitatea învingătorului, iar eu te vreau un învingător!

Oricât de anevoios ar fi drumul (și va fi, crede-mă!), sunt convinsă că vei reuși să faci față tuturor încercărilor.

Poate că „rădăcinile educației sunt amare, dar fructul său este dulce” (Aristotel), asta ți-o promit! Iar eu voi fi aici ori de câte ori vei avea nevoie să te sprijin și să te îndrum.

De ce?

Findcă, în cei peste douăzeci de ani de predat, am învățat că un profesor bun nu este acela care își pune elevul pe un anumit drum, ci cel care știe să aprindă o torță deasupra capului său pentru ca acesta să vadă tot ce îl înconjoară și să-și aleagă singur drumul.

Așadar, consider că „important nu este ceea ce torni într-un elev, ci ceea ce plantezi” (E. P. Bertin), iar eu vreau să plantez în tine ceea este mai bun.

Înscrierile sunt posibile până la expirarea cronometrului! LOCURI LIMITATE!
Zile
Ore
Min
Sec

Cine sunt eu?

Numele meu este Cristina Gavriliță, sunt profesor de limba și literatura română în cadrul Centrului Educațional Unirea și am o experiență didactică de 23 de ani, dintre care doisprezece în învățământul de stat.

De la începutul lui 2020 am devenit profesor colaborator al Centrului Educațional Unirea, întâi în format fizic, iar mai apoi online.

Am lucrat cu copii provenind din diferite medii, inclusiv din cele defavorizate și am avut plăcerea să redescopăr bucuria și entuziasmul de la începutul carierei mele. 

Am descoperit la Centru Educațional Unirea nu doar posibilitatea de a-mi urma pasiunea și de a mă ocupa de copii așa cum îmi place, ci și un colectiv minunat, care mă apreciază, are încredere în mine și încearcă să mă valorifice la maximum.

Astfel, la începutul pandemiei, am fost desemnată să mă ocup de toate grupele de copii din țară din proiectul realizat în colaborare cu UIPath Foundation.

Am avut rezultate excelente atât cu elevii din clasa a VIII-a, care și-au susținut cu brio examenul de Evaluare Națională, cât și cu elevii de gimnaziu mai mici, care au reușit să progreseze într-un ritm uimitor. 

M-am ocupat, de asemenea, și de copiii din proiectele realizate în colaborare cu S.O.S – Satele copiilor și Școala de Valori, pe care i-am pregătit pentru examene (Evaluare Națională și Bacalaureat).

Mai apoi, am fost cooptată în seria de webinare realizate de Centrul Educațional Unirea, prilej cu care am avut din nou ocazia să intru în contact cu copii din întreaga țară.

Deodată, din dascălul câtorva sute de elevi, am devenit mentorul câtorva mii.

Recunosc că a fost un pas important, provocator și că am avut inițial multe temeri, însă am reușit să le depășesc pe toate când am văzut recunoștința din ochii învățăceilor mei și am constatat că munca mea chiar reprezintă fundația reușitelor lor.

Au fost doi ani minunați, intenși, în care aș putea spune că am muncit și am realizat cât într-o întreagă carieră didactică.

Mi-am perfecționat tehnicile de predare, am descâlcit tainele învățământului online de calitate superioară, am ajutat mii de copii să își îndeplinească visurile și am cunoscut oameni minunați pe care îi apreciez, îi respect și de a căror prietenie mă bucur.

Dintre reușitele mele în cadrul Centrului Educațional Unirea aș mai putea aminti: meditațiile individuale și de grup și performanțele la examene ale elevilor mei (aproximativ 80% dintre ei au obținut note între 8 și 10), „Bacul lui Andrei”, rezolvările online ale subiectelor de la examenele naționale etc.

Sunt mândră să fac parte dintr-un astfel de colectiv și totodată recunoscătoare pentru șansa pe care am avut-o.

Noul proiect în care am fost implicată mă onorează și mă motivează să îmi duc performanța la un nou nivel.

În ceea ce mă privește, eu îmi doresc să schimb lumea puțin câte puțin, așa cum am reușit s-o fac și până acum, în cei peste 20 de ani de carieră, aducând lumină în jurul fiecărui elev pe care am avut onoarea să-l educ și să-l pregătesc pentru examene.

De ce? Pentru că sunt profesor, pentru că asta este pasiunea mea și pentru că, asemenea lui Nelson Mandela, consider că „educația este cea mai puternică armă pe care o putem folosi pentru a schimba lumea”.

Îți promit că te voi învăța, în primul rând, cum să înveți eficient, că îți voi da toate instrumentele necesare nu numai pentru a obține rezultate bune la acest examen, dar care să te ajute și mai târziu, în procesul de învățare pe tot parcursul vieții tale.

Înțelepciunea chinezească ne învață că o călătorie de o mie de pași începe cu primul.

Hai să-l facem împreună: „un copil, un profesor, o carte și un creion pot schimba lumea!” (Malala Yousafzai)

Cum se desfășoară Cursul Online?

Cursul durează 14 săptămâni și este împărțit în 14 Webinare Online.

Ne vedem LIVE o dată pe săptămână și lucrăm așa:

🔹 În fiecare Joi, la ora 19:00, avem Evenimentul LIVE online. Aici învățăm limba și literatura română și rezolvăm exerciții, timp de 2 ore. 

🔹 Vineri trimit Înregistrarea Video a Webinarului + materialele scrise din cadrul lui (documente cu noțiuni de teorie la literatură sau la gramatică, exerciții rezolvate etc.). Astfel, le poți relua de câte ori simți nevoia. 

🔹 Și sambata primești tema de casă, pe care o ai de rezolvat până la următorul Webinar LIVE.

Acesta este formatul în care vom lucra de-a lungul întregului curs, într-un ritm accesibil pentru fiecare elev. 

Toate întâlnirile au loc pe platforma ZOOM, lucru care necesită doar un laptop/ calculator și o conexiune la internet.

Iar cel mai important este că…

…toată lumea învață, nimeni nu rămâne în urmă și mă asigur personal că vei reuși să obții nota dorită. 

Structura Cursului
Tot ce înveți , în cele 14 săptămâni:

▪ Abordarea textelor la prima vedere

▪ Modalități de lectură

+ teme pentru casă și exerciții practice

▪ Textul epic: narator, personaj, acțiune

▪ Textul liric: instanță lirică, imagini artistice, figuri de stil

▪ Textul dramatic: autor dramatic, personaje, acțiune, conflict, replici, didascalii

▪ Teme și motive literare

▪ Valori culturale/morale

+ teme pentru casă și exerciții practice

▪ Noțiuni de fonetică: literă – sunet; tipuri de sunete (consoane, vocale, semivocale); grupuri de sunete (diftong, triftong, hiat); grupurile de litere (CE, CI, GE, GI, CHE, CHI, GHE, GHI), despărțire cuvintelor în silabe, accentul

▪ Noțiuni de vocabular: cuvântul (sensul propriu de bază, sensul propriu secundar, sensul figurat), categorii semantice (sinonime, antonime, omonime, paronime, cuvinte polisemantice), mijloace externe de îmbogățire a vocabularului (împrumuturi lexicale), mijloace interne de îmbogățire a vocabularului (derivare, compunere, conversiune), pleonasmul

+ teme pentru casă și exerciții practice

▪ Noțiuni de morfologie: verbul (mod, timp, persoană, număr, conjugare, formă, clasificări)

+ teme pentru casă și exerciții practice

▪ Noțiuni de morfologie: substantivul (clasificări, gen, număr, caz) 

▪ Noțiuni de morfologie: prepoziția (clasificări, regimul cazual al prepozițiilor)

▪ Noțiuni de morfologie: articolul (hotărât, nehotărât)

+ teme pentru casă și exerciții practice

▪ Noțiuni de morfologie: pronume și adjective pronominale (pronumele personal, pronumele personal de politețe, pronumele reflexiv, pronumele și adjectivul pronominal posesiv, pronumele și adjectivul pronominal demonstrativ, pronumele și adjectivul pronominal nehotărât, pronumele și adjectivul pronominal negativ, pronumele și adjectivul pronominal relativ, pronumele și adjectivul pronominal interogativ, adjectivul pronominal de întărire)

+ teme pentru casă și exerciții practice

▪ Noțiuni de morfologie: adjectivul, adverbul, numeralul, interjecția, conjuncția

+ teme pentru casă și exerciții practice

Noțiuni de sintaxă a propoziției: predicatul (verbal și nominal)

▪ Noțiuni de sintaxă a propoziției: subiectul

+ teme pentru casă și exerciții practice

▪ Noțiuni de sintaxă a propoziției: atributul, complementul (direct, indirect, prepozițional), circumstanțialul (de loc, de timp, de mod, de cauză, de scop)

+ teme pentru casă și exerciții practice

▪ Noțiuni de sintaxă a frazei: raporturi sintactice (coordonare, subordonare), tipuri de subordonate (atributiva, completiva directă, completiva indirectă, completiva prepozițională, circumstanțiala de loc, circumstanțiala de timp, circumstanțiala de mod, circumstanțiala de cauză, circumstanțiala de scop – finală)

▪ dificultăți ale limbii române (scrierea cuvintelor cu mai mulți de „i”, acordul articolului genitival cu pronumele relativ – acord prin încrucișare -, ortografierea cuvintelor, utilizarea adecvată a semnelor de punctuație, structuri pleonastice)

+ teme pentru casă și exerciții practice

▪ Rezumatul

▪ Caracterizarea de personaj

+ teme pentru casă și exerciții practice

▪ Textul argumentativ

+ teme pentru casă și exerciții practice

Jurnalul

▪ Scrisoarea

▪ E-mailul

+ teme pentru casă și exerciții practice

▪ Tipare textuale (narativ, descriptiv, dialogat, explicativ, argumentativ)

▪ Combinarea tiparelor textuale

▪ Compunere narativă/descriptivă

+ teme pentru casă și exerciții practice

15 motive să te înscrii la curs chiar acum

Înscrierile sunt posibile până la expirarea cronometrului! LOCURI LIMITATE!
Zile
Ore
Min
Sec

Primești 3 Bonusuri Utile pentru orice elev de clasa a VIII-a

Bonus 1:
Participarea gratuită la doua Simulari de Evaluare Națională organizate de Centru Unirea

Cum arată Evaluarea Națională la Limba și Literatura Română? Cât durează examenul? Ce exerciții cuprinde? 

Este important să știi răspunsurile la aceste întrebări — și să le știi înaintea examenului final, pentru că nu ne dorim surprize.  

Astfel, în lunile martie și mai, Centrul Unirea va organiza doua simulari de Evaluare Națională la Limba și Literatura Română, în care vei susține examenul în aceleași condiții ca și la examenul oficial. 

Datorită ei, te vei familiariza atât cu exercițiile, cât și cu timpul în care trebuie să le rezolvi. Totodată, vei ști unde te descurci și unde mai este loc de îmbunătățire.

Bonus 2:
2 Webinare Extra-Curs, în care rezolvăm variante de Evaluare Națională propuse de Minister

Vreau să mă asigur că vei lua exact nota pe care ți-o dorești la examen. Astfel, vom păstra legătura și după ce se încheie cursul. 

Pentru asta, vom avea încă 2 Webinare LIVE Online pe lângă cele de curs, în care vom rezolva variante de examen propuse de inspectoratele județene. 

Ne vom întâlni online și vom rezolva variante complete, pentru a ne familiariza și mai mult cu formatul examenului. 

Cu ocazia aceasta vei recapitula toată materia și vei fi extra-pregătit pentru marele eveniment. 

Bonus 3:
1 Webinar LIVE Online cu un psihoterapeut în care înveți cum să-ți gestionezi emoțiile la examen

Îți spun din experiență că mulți copii au emoții în ziua examenului. E și normal — este un examen foarte important din viața lor. 

Însă aceste emoții trebuie gestionate, altfel ajung să te copleșească și să te facă să  greșești. 

Cum îți pot gestiona emoțiile ca să fie de partea ta, nu împotriva ta? Cum te poți asigura că abordezi examenul cu entuziasm, nu cu frică? 

Asta vei învăța de la un psihoterapeut acreditat, care îți va spune câteva trucuri utile.

Bonus 4:
Acces în Grupuri de Facebook & WhatsApp dedicate examenului de Evaluare Națională

Odată înscris în curs, atât tu, cât și părinții tăi, veți intra într-un:

▪ Grup Privat de WhatsApp. Aici ținem legătura constant, pentru absolut orice.

▪ Grup Public de Facebook, dedicat atât Evaluării Naționale la matematică, cât și la română. Are aproape 3.000 de membri și este plin cu informații utile. 

Astfel, păstrăm legătura constant și creăm o adevărată comunitate alături de ceilalți participanți.

Primești materiale de peste 3.440 lei

Deși nu sunt profesor de matematică, nu mă pot abține să nu fac un mic calcul. 

Așa am ajuns la concluzia că în acest curs online primești materiale în valoare de peste 3.440 Ron:

✅ 14 ședințe de meditații la limba și literatura română cu mine — 2.520 lei

✅ Cele doua Webinare Bonus, cu rezolvarea variantelor de examen — 360 lei

✅ Doua simulări la care vei putea participa gratuit, atât la română cât și la matematică — 360 lei

✅ Un webinar in care vei primi sfaturi care te vor ajuta sa-ti gestionezi emotiile din timpul examenului — 200 lei

✅ Materia esențială pentru Evaluarea Națională, fără lecții irelevante — neprețuit

✅ Garanția că iei Evaluarea Națională cu ce notă îți dorești — neprețuit

Sunt prețuri reale pe care le folosesc la meditații în cadrul Centrului Educațional Unirea. 

Cu toate acestea, tu ai acces la cursul online cu doar lei 1.290 lei ( din totalul de 3.440 lei)

Un preț infim, pentru succesul tău la examen și asigurarea unui loc la un liceu bun.

În plus, poți achita cursul și în 3 rate:

🟩 Rata 1 este doar 190 lei și se achită în prima lună. 

🟩 Rata 2 este de 690 lei și se achită în luna 2. 

🟩 Iar rata 3 este de 690 lei și se achită în luna 3. 

Alege varinta potrivită pentru tine și hai să începem o călătorie de 14 săptămâni, cu o singură destinație: o notă mare la Evaluarea Națională

Înscrierile sunt posibile până la expirarea cronometrului! LOCURI LIMITATE!
Zile
Ore
Min
Sec

Achită cursul integral sau în rate:

INTEGRAL

1290 lei
 • ✅ 23 lei per ora de pregătire la Evaluarea Națională
 • ✅ 14 Webinare LIVE Online, cu toată materia și toate exercițiile relevante pentru examen
 • ✅ 14 Video-uri Înregistrate — cu peste 28 ore de conținut valoros
 • ✅ Acces gratuit în grupurile de WhatsApp și cel de Facebook
 • ✅ Două webinare Bonus, cu rezolvarea integrală a mai multor variante oficiale
 • ✅ Doua simulări la care vei putea participa gratuit, atât la română cât și la matematică.
 • ✅ Un webinar bonus alături de un psiholog în care înveți să-ți gestionezi emoțiile din timpul examenului
 • ✅ Suport constant din partea unui profesor de limba și literatura română cu peste 23 ani experiență
 • ✅ Garanția că iei examenul cu notă mare

ÎN 3 RATE

190 lei
 • ✅ Doar 190 lei în prima lună apoi 2 X 690 lei lunar
 • ✅ 14 Webinare LIVE Online, cu toată materia și toate exercițiile relevante pentru examen
 • ✅ 14 Video-uri Înregistrate — cu peste 28 ore de conținut valoros
 • ✅ Acces gratuit în grupurile de WhatsApp și cel de Facebook
 • ✅ Două webinare Bonus, cu rezolvarea integrală a mai multor variante oficiale
 • ✅ Doua simulări la care vei putea participa gratuit, atât la română cât și la matematică.
 • ✅ Un webinar bonus alături de un psiholog în care înveți să-ți gestionezi emoțiile din timpul examenului
 • ✅ Suport constant din partea unui profesor de limba și literatura română cu peste 23 ani experiență
 • ✅ Garanția că iei examenul cu notă mare

Nu ești mulțumit de curs? Primești toți banii înapoi.

Dacă te înscrii la curs și nu ți se potrivește, trebuie doar să îmi spui și primești toți banii înapoi. 

Ai această garanție timp de 14 zile din ziua în care începem cursul și ți-o ofer pentru că îmi doresc să fie un curs peste așteptările tale.

Un curs în care învați limba și literatura română cu plăcere, fiindu-ți explicată simplu, pe înțelesul tău. 

Astfel, nu ai nimic de pierdut, însă multe de câștigat.

De ce să riști o notă mică la examen mai ales acum, când oficial admiterea la liceu nu mai ține cont de media anilor de studiu din gimnaziu?

Știu că urmează un moment foarte dificil din viața ta, un examen greu, de a cărui reușită va depinde viitorul tău. Știu că te cuprinde amețeala numai când te gândești la grozăvia care va fi dacă nu vei reuși să faci față cu brio „examenului vieții”. Adio relații armonioase cu părinții! Adio vacanță de vară liniștită!

De ce să riști

⚫ Să iei o notă mică la examen

⚫ Să fii dezamăgit de prestația pe care ai avut-o 

⚫ Să nu ajungi la un liceu bun, care să îți asigure un viitor strălucit 

Nu rata această oportunitate unică, ci investește chiar acum în viitorul tău.

Înscrie-te la curs și te voi ajuta să înveți limba și literatura română în cel mai simplu mod posibil.

Răspunsuri la Întrebări Frecvente

Prețul cursului este doar 1.290 lei

Desigur. Îl poți plăti în 3 rate.

▪ Rata 1 este doar 190 lei și se achită în prima lună. 

▪ Rata 2 este 690 lei și se achită în luna 2. 

▪ Iar rata 3 este 690 lei și se achită în luna 3. 

Oferim și acest sistem de plată pentru a face cursul cât mai accesibil. 

Poți plăti cu cadrul sau prin transfer bancar. 

Pentru detalii, avem o echipă care îți răspunde cu drag la orice întrebare. 

O poți contacta:

▪ La telefon — 0748 959 466

▪ Sau pe e-mail — cristina@centrulunirea.ro

Cursul începe joi, 26 septembrie 2024, la ora 19:00. 

Primul Webinar LIVE din cadrul lui are loc tot atunci.

După aceea, avem câte un Webinar pe săptămână, în fiecare joi, la ora 19:00. 

Fiecare webinar durează 2 ore. 

Nu e nicio problemă. 

Înregistrez fiecare Webinar și ai acces la toate înregistrările, pe care le primești a doua zi după LIVE. 

Îți recomand însă să participi LIVE, pentru a nu pierde ritmul cursului. 

Desigur. Părinții pot asista la fiecare Webinar în parte. 

În mod natural, eu voi discuta cu elevii. Însă părinții pot asculta tot ceea ce vorbim și pot vedea exercițiile pe care le facem. 

Dacă începem cursul şi părintele sau copilul  consideră că nu i se potrivește, trebuie doar să-mi spună și primește toți banii înapoi

Fără întrebări. Fără explicații.

Garanția este valabilă 14 de zile din data în care începem cursul. Deci poți participa la 2 Webinarii astfel încât să îți faceți o idee. 

Grupurile rămân active și ai acces la ele în continuare.  

Desigur. Ai acces pe viață la:

▪ Materialele pe care le primești în cele 14 săptămâni de curs;

▪ Înregistrarea fiecărui Webinar LIVE;

▪ Grupurile de WhatsApp și Facebook menționate anterior. 

Astfel, poți relua informațiile transmise ori de câte ori simți nevoia. 

Garanția că iei Evaluarea Națională la Limba și Literatura Română cu notă mare

Eu nu îți pot garanta că vei lua 10 la acest examen (deși știu, din experiență, că lucrul acesta este posibil!), însă te pot asigura că în cele 14 săptămâni vom munci împreună, îți voi explica cu răbdare și ori de câte ori este necesar tot ceea ce ai nevoie să știi pentru a rezolva subiectele și, cel mai important, nu te voi lăsa niciodată să renunți.

Până la urmă, despre asta este vorba. 

Îți promit că te voi învăța, în primul rând, cum să înveți eficient, că îți voi da toate instrumentele necesare nu numai pentru a obține rezultate bune la acest examen, dar care să te ajute și mai târziu, în procesul de învățare pe tot parcursul vieții tale.

Și nu uita:

„Un copil, un profesor, o carte și un creion pot schimba lumea!” (Malala Yousafzai)

Hai să facem asta împreună!

Profesor Cristina Gavriliță

Contact

Aveți întrebări despre curs, plată sau orice altceva? Echipa mea este aici să vă ajute. Vă invit să ne contactați pe mail sau la telefon:

© Cristina Gavriliță