Start Pregătire Pentru Evaluarea Națională la Matematică - 2024

Lecții simple care vor ajuta copilul tău să ia o notă mare la matematică

Primești 5 lecții video gratuite pe mail, create de un profesor de mate
cu 22 ani experiență.
Scrie adresa ta de mail și primești lecțiile:  Cunoști familii cu copii în clasa a VIII-a? Recomandă-le lecțiile gratuite și îți vor mulțumi! 

  5 Lecții Video Gratuite care îi oferă un avantaj copilului tău

  Sunt video-uri simple și la obiect, prin care se poate pregăti din timp pentru Evaluarea Națională la Matematică din 2024. 

  Fiecare video conține teorie, exerciții practice și sfaturi utile — cu care aproape sigur se va întâlni la marele examen. 

  Toate conțin exerciții explicate în cel mai simplu mod posibil, pe limba oricărui elev.

  Abonează-te la newsletter și copilul tău va învăța:

  Per total, sunt 5 Lecții Video Gratuite, dedicate copilului tău. 

  Tu le primești pe mail. I le arăți pe telefon sau calculator. Iar el/ ea descoperă matematica într-o lumină nouă, explicată pe înțelesul tuturor. 

  Astfel obține un avantaj real pentru examen, complet gratuit. 

  Scrie adresa ta de mail și primești lecțiile:   Cunoști familii cu copii în clasa a VIII-a? Recomandă-le lecțiile gratuite și îți vor mulțumi!

   De la cine învață

   Eu sunt Monica Chivu și sunt profesor de matematică cu peste 22 de ani experiență.

   În 22 de ani am ajutat nenumărați elevi să promoveze Evaluarea Națională la Matematică, fiind alături de ei la fiecare pas din drum.

   Așa am ajuns la concluzia că orice copil poate promova acest examen important din viața sa, existând un potențial ascuns în fiecare dintre ei.

   După ani frumoși în învățământ, acum sunt profesor de meditații la Centrul Educațional Unirea. Este unul dintre primele centre de meditații din România, ajutând elevi din toată țara să promoveze cu succes atât Evaluarea Națională, cât și BAC-ul.

   Recent, am transmis live rezolvarea subiectelor de la examenul de Evaluare Națională din acest an pe Știrile ProTV. Acest lucru reflectă angajamentul și expertiza mea în a face matematica accesibilă și înțeleasă pentru toți.

   Toate aceste experiențe ca profesor m-au învățat să lucrez cu elevi de orice vârstă și orice nivel. M-au învățat că matematica nu este grea atunci când se explică frumos, cu răbdare, cu empatie — și tocmai asta mi-am propus să fac în cele 5 Lecții Video Gratuite adresate copilului tău.

   Sunt un start excelent în pregătirea pentru Evaluarea Națională la Matematică și ai doar de câștigat dacă i le arăți cât mai repede.

   Pregătirea din timp este esențială pentru o notă mare, de care veți fi mândri cu toții.

   Abonează-te chiar acum la newsletter și ajută-ți copilul să reușească! 🙂

   Scrie adresa ta de e-mail și primești instant prima lecție de mate.


    Recomandă aceste lecţii gratuite şi altora! Le vor fi de folos.

    © Monica Chivu

    Call Now Button