Start Pregătire Pentru Evaluarea Națională la Română - 2024

Lecții simple care ajută copiii de clasa a VIII-a să ia notă mare la limba și literatura română

Primești 5 Video Gratuite create de un profesor cu 23 de ani de experiență, direct pe email.
Abonează-te şi le primeşti imediat:  Cunoști familii cu copii în clasa a VIII-a? Recomandă-le lecțiile gratuite și îți vor mulțumi!

  5 Lecții Video Gratuite care îi oferă un avantaj copilului tău

  Sunt video-uri simple și la obiect, prin care se poate pregăti din timp pentru Evaluarea Națională la limba și literatura română din 2023. 

  Fiecare video conține teorie, exerciții practice și sfaturi utile – cu care aproape sigur se va întâlni la marele examen. 

  Toate conțin exerciții explicate în cel mai simplu mod posibil, pe limba oricărui elev.

  Abonează-te la newsletter și copilul tău va învăța:

  Per total, sunt 5 Lecții Video Gratuite, dedicate copilului tău.

  Tu le primești pe mail. I le arăți pe telefon sau calculator. Iar el/ ea descoperă limba și literatura română într-o lumină nouă, explicată pe înțelesul tuturor.

  Astfel obține
  un avantaj real pentru examen, complet gratuit. 

  De la cine învață

  Eu sunt Cristina Gavriliță și sunt profesor de limba și literatura română de mai bine de 23 de ani.

  Sunt 23 de ani în care am ajutat nenumărați elevi să promoveze Evaluarea Națională la limba și literatura română, fiind alături de ei la fiecare pas din drum. Așa am ajuns la concluzia că orice copil poate promova acest examen important din viața sa, existând un potențial ascuns în fiecare dintre ei.

  După ani frumoși în învățământ, acum sunt profesor de meditații la Centrul Educațional Unirea. Este unul dintre primele centre de meditații din România, ajutând elevi din toată țara să promoveze cu succes atât Evaluarea Națională, cât și BAC-ul.

  În acest an, rezolvările mele a subiectelor de la examenul de Evaluare Națională au fost preluate de știrile Pro TV, ceea ce subliniază recunoașterea expertizei și dedicării mele în acest domeniu.

  Toate aceste experiențe ca profesor m-au învățat să lucrez cu elevi de orice vârstă și orice nivel. M-au învățat că limba și literatura română nu este grea atunci când se explică frumos, cu răbdare, cu empatie — și tocmai asta mi-am propus să fac în cele 5 Lecții Video Gratuite adresate copilului tău.

  Sunt un start excelent în pregătirea pentru Evaluarea Națională la limba și literatura română și ai doar de câștigat dacă i le arăți cât mai repede.

  Pregătirea din timp este esențială pentru o notă mare, de care veți fi mândri cu toții.

  Abonează-te chiar acum la newsletter și ajută-ți copilul să reușească! 🙂

  Scrie adresa ta de e-mail și primești instant prima lecție de limba și literatura română.


   Recomandă aceste lecţii gratuite şi altora! Le vor fi de folos.

   © Cristina Gavrilita

   Call Now Button