Metode de invatare Leave a comment


Cu totii stim ca fiecare dintre noi prefera diferite stiluri si tehnici de invatare. Fiecare foloseste un stil diferit sau poate chiar un mix de metode de invatare. Daca iti recunosti si iti intelegi stilul care te ajuta cel mai mult, poti folosi tehnicile care ti se potrivesc cel mai bine. Astfel, iti imbunatatesti calitatea si timpul de invatare.
Conform studiilor, exista mai multe stiluri de invatare:

• Vizual: folosind imagini, tabele, filme; procesarea cu usurinta a informatiilor in forma vizuala, crearea imaginilor mentale pentru rezolvarea problemelor.
• Auditiv: cu ajutorul diferitelor sunete, al muzicii, prin lectura, povestiri, inregistrari audio.
• Chinestezic: prin atingere, miscare, interpretare; prin intermediul corpului, al mainilor si al simtului tactil.
• Lingvistic: cu ajutorul cuvintelor, atat scris cat si oral, prin verbalizare, ca mijloc prin care iti aduci aminte informatiile.
• Logic: cu ajutorul logicii, al matematicii; gandire logica, matematica, rationament deductiv.
• Social: inveti in grup, cu alte persoane; interpersonal, prin observarea contrastelor, diferitelor temperamente, motivatii sau intentii.
• Intrapersonal: inveti singur, folosindu-te de propriile emotii, ca mijloc pentru a putea intelege si a face conexiuni mai usor.

Recunoasterea diferitelor stiluri de invatare are mai multa importanta decat realizezi. Influenteaza mult modul in care tu inveti. Nu exista stil corect sau stil gresit de invatare. Pur si simplu sunt denumiri si categorii, in functie de modul in care creierul proceseaza diferit informatia.

www.centrulunirea.ro

 

 



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 • Recomand cu drag!!! *****

  thumb Alina Lupascu
  2/24/2019

  un centru preocupat de educarea elevilor spre meserii utile

  thumb Smaranda Steluta Manole
  2/12/2019

  Pentru învățare rapida si corecta! Centrul Educațional Unirea din Iași prezintă maxima seriozitate, profesionalism si implicare! Doamna profesor Cristina Vîscu ***** Întreaga echipă foarte bine pregătită si mereu la dispoziția cursanților!

  thumb Ramona Mihaela
  1/31/2019

  Recomand cu drag! O echipa tânăra de profesori și un colectiv frumos

  thumb Maya Ciorobitca
  10/14/2018
 • The best German teacher, attentive, careful, prepared, always open, smiling and willing ti help. Thank you for making the learning trip a great fun experience for my son!

  thumb Melania Jaravete
  8/11/2018

  5 star review  Foarte buna, copilul meu a făcut meditații la matematica cu Cristi și la română cu Adina.Doi oameni extraordinari cu foarte multă dăruire. Mulțumesc mult pt ajutor!

  thumb Mihaela Musat
  8/04/2018

  5 star review  Recomand cu incredere

  thumb Valentin Bogdan
  8/03/2018

  5 star review  Mulțumesc pentru sprijinul acordat. Recomand cu încredere.

  thumb Raluca Teodorescu
  8/03/2018
 • 5 star review  Recomand cu incredere, puteti face o echipa buna profesor-elev.

  thumb Daniela Toporas
  8/03/2018

  5 star review  Mulțumesc celor de la Centrul Unirea pentru dedicare, profesionalism și prietenie. Centrul Unirea este un loc fain, cu oameni mișto, în care poți invata cu ușurință. Într-un timp scurt am avut rezultate foarte bune, și am mers cu drag, ceea ce voi face și în continuare după vacanță!!! Andrei-Razvan Staicu

  thumb Andrei Razvan
  8/03/2018

  5 star review  Recomand

  thumb Lavinia Smeu
  8/03/2018

  5 star review  Doresc sa impartasesc parerea foarte buna despre cursurile la care am luat parte,mai ales cursurile predate de dra. Cristina care sunt extraordinar . Recomand tuturor care doresc sa invete lb. engleza.

  thumb Claudia Pricopi
  6/25/2018
 • 5 star review  Perfect

  thumb Paul Popa
  6/21/2018

  5 star review  Totul este la superlativ

  thumb Petru Popa
  6/21/2018

  5 star review  Profesori sunt foarte buni. Colectivul este foarte prietenos. Te face sa te simți în largul tău și poți învață cu ușurință. Îl recomand cu încredere, deoarece este foarte foarte bun.

  thumb Florin Vizitiu
  6/20/2018

  5 star review  Recomand cu mareeeee drag. Atat personalul care te intampina la receptie cat si cursul, profesorii..totul este minunat.

  thumb Cristina Serafim
  10/24/2017
Call Now Button