Cursuri Araba - Centrul Unirea Timisoara
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Cursuri Araba 2018-06-09T10:26:21+00:00

Cursuri Araba

Rezerva-ti un loc
0745.836.264

Limba araba este una dintre cele mai raspandite limbi de pe glob. Este vorbita de milione de cetateni din Asia, din nordul Africii si de marea majoritate a musulmanilor raspanditi in alte tari. Araba face parte din grupul limbilor semitice meridionale, are alfabet propriu si se scrie orizontal, de la drepta la stanga. Astfel ca limba araba nu este o limba usoara, dar este o limba care o data invatata poate aduce numeroase satisfactii profesionale si personale.

Daca esti locuitor al orasului Timisoara, oras ce este considerat al treilea pol cultural al tarii, dupa Bucuresti si Iasi, poti apela la Centrul Educational Unirea care desfasoara cursuri si meditatii pentru limbile straine si pentru toate dsciplinele scolare.  . Fie ca iti doresti sa inveti ceva nou, diferit, care nu este cunoscut de toata lumea, fie ca esti nevoit din diferite motive sociale, cursurile de limba araba vin in ajutorul tuturor doritorilor.  Cursurile se desfasoara in grupe de 4-10 persoane, ceea ce va conduce la competivitate, solidaritate si ocazia de a dezvolta dialoguri si de a folosii limba engleza cu persoane de acelasi nivel.

Deoarece cunoasterea unei limbi straine este o noua fereastra deschisa catre lume, nu ne ramane decat sa invatam si sa ne bucuram de satisfactiile aduse de orice performanta intelectuala  pe care o realizam.