Cursuri Limba Franceza Timisoara - Centrul Unirea Timisoara
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Cursuri Franceza 2018-06-09T10:26:52+00:00

Cursuri Franceza

Rezerva-ti un loc
0745.836.264

Timisoara sau in traducere “cetatea de pe Timis” este resedinta si cel mai mare oras al judetului Timis din regiunea Banat, din vestul Romaniei.  Timisoara este, dupa Bucuresti si Iasi, al treilea centru cultural al tarii datorita marimii si diversitatii ofertei culturale .

In acest incantator si infloritor oras exista Centrul Educational Unirea care desfasoara meditatii si cursuri menite sa ajute la dezvoltarea si performanta elevilor, studentilor si nu numai.

In cadrul Centrului Educational Unirea din Timisoara se desfasoara  cursuri si la limba franceza.

Limba franceza este considerata o limba internationala, nu numai ca este vorbita in zeci de tari, dar si pentru ca este una din limbile oficiale folosite in mediul de afaceri si diferite organizatii mondiale. Fie ca o invatam pentru a excela in cariera, fie pentru satisfactia personala sau diverse alte necesitati sociale, este la indemana oricui sa apeleze la cursurile de limba franceza care au ca scop invatarea rapida si corecta, sub indrumarea profesorilor  nostri. Profesorii de limba franceza au studii superioare de specialitate, multa experienta pedagogica, entuziasm si dorinta de a transmite si altora intr-un mod cat mai placut si eficient informatiile pe care le detin. Cursurile se desfasoara in grupe de 4-10 persoane, ceea ce va conduce la competivitate, solidaritate si ocazia de a dezvolta dialoguri in limba franceza.