Cursuri Italiana - Centrul Unirea Timisoara
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Cursuri Italiana 2018-06-09T10:27:07+00:00

Cursuri Italiana

Rezerva-ti un loc
0745.836.264

Timisoara este, dupa Bucuresti si Iasi, al treilea centru cultural al tarii datorita marimii si diversitatii ofertei culturale. Mostenirea culturala si diversitatea ofertelor culturale sunt punctele forte ale orasului.

Astfel ca in acest oras cultural al tarii, cu o vechime de peste 7 ani, exista Centrul Educational Unirea, unde se desfasoara cursuri la majortatea limbilor straine si meditatii pentru toate disciplinele scolare, ce urmaresc intr-ajutorarea si performanta elevilor, studentilor si a tututror celor dornici sa invete.

Limba italiana face parte din familia limbilor romanice, grupa italo-romanica. Are peste 100 de milioane de vorbitori nativi. Fiind o limba care este cautata in numeroase domenii de activitate precum cel al artei, al bucatariei, al muzici si pentru multe alte activitati sociale nu ne ramane decat sa aprofundam si sa invatam aceasta limba.

In cadrul Centrului Educational Unirea din Timisoara se desfasoara cursuri de limba italiana atat pentru incepetori cat si pentru avansati. De asemenea,un alt motiv pentru care este la indemana oricui sa urmeze un astfel de curs, pe langa nivelurile diferite de studiu, este faptul ca aceste cursuri se desfasoara in mai multe intervaluri orare, facilitand programul participantilor.  Cursurile se desfasoara in grupe de 4-10 persoane, ceea ce va conduce la competivitate, solidaritate si ocazia de a dezvolta dialoguri si de a folosii limba italiana cu persoane de acelasi nivel.