Cursuri Spaniola - Centrul Unirea Timisoara
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Cursuri Spaniola 2018-06-09T10:27:25+00:00

Cursuri Spaniola

Rezerva-ti un loc
0745.836.264

Timisoara este resedinta si cel mai mare oras al judetului Timis din regiunea Banat, din vestul Romaniei.  Timisoara este, dupa Bucuresti si Iasi, al treilea centru cultural al tarii datorita marimii si diversitatii ofertei culturale .

In acest oras cultural, in Timisoara,  s-a dezvoltat Centrul Educational Unirea, un centru cu traditie ce are o vechime de 7 ani, unde elevii, studentii si toti cei dornici sa invete si sa performeze pot lua parte la meditatii si cursuri care se desfasoara la toate disciplinele scolare si la majoritatea  limbilor straine. Astfel ca in cadrul centrului se desfasoara cursuri la limba spaniola pentru orice nivel de studiu si la mai multe interval orare, fiind astfel accesibile tuturor doritorilor.

Limba spaiola este o limba romanica, din familia limbilor latine (italiana, portugheza, româna). Este una dintre cele sase limbi oficiale ale Organizatiei Natiunilor Unite. Spaniola este pe locul doi ca cea mai vorbita limba în lume conform numarului vorbitorilor care o au ca limba materna, fiind precedata doar de chineza mandarina. Se plaseaza pe locul trei ca cea mai folosita limba (atât materna, cât si straina), fiind avansata de chineza mandarina si de engleza.

Dat fiind importanta invatarii oricarei limbi straine, si mai cu seama o limba atat de folosita si intalnita precum limba spaniola, nu ne ramane decat sa incepem un curs de limba spaniola in Timisoara.