Meditatii Araba - Centrul Unirea Timisoara
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Araba 2018-06-09T10:33:07+00:00

Meditatii Araba

Rezerva-ti un loc
0745.836.264

In orasul Timisoara, cu o vechime de 7 ani, exista Centrul Educational Unirea care isi propune sa ajute elevii, studentii si pe toti cei dornici sa invete  si sa exceleze prin desfasurarea de cursuri si meditatii atat petru limbile straine cat si pentru toate disciplinele scolare. Timisoara este al doilea oras ca marime din Romania si este un important centru economic si cultural in vestul tarii. Farmecul Timisoarei consta in viata sa culturala distincta, avand o combinatie impresionanta de arhitectura bizantina, baroca si modernista.

In cadrul Centrului Educational Unirea din Timisoara, se desfasoara sedinte de meditatii la limba araba. De ce limba araba? Limba araba este una dintre cele mai raspandite limbi de pe glob. Este vorbita de milione de cetateni din Asia, din nordul Africii si de marea majoritate a musulmanilor raspanditi in alte tari. Araba face parte din grupul limbilor semitice meridionale, are alfabet propriu si se scrie orizontal, de la drepta la stanga. Astfel ca limba araba nu este o limba usoara, dar este o limba care o data invatata poate aduce numeroase satisfactii profesionale si personale.

Deoarece cunoasterea unei limbi straine este o noua fereastra deschisa catre lume, nu ne ramane decat sa invatam si sa ne bucuram de satisfactiile aduse de orice performanta intelectuala  pe care o realizam.