Meditatii Biologie - Centrul Unirea Timisoara
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Biologie 2018-08-02T15:50:45+00:00

Meditatii Biologie Timisoara

Meditatiile la biologie se desfasoara individual sau in grup, timp de 2 ore, iar acestea sunt special concepute pentru fiecare cursant.

”Profesorii adevarati cresc mentalitati nu note„

TESTEAZA GRATUIT INSCRIE-TE

DE CE NOI?

GARANTAM
O NOTA MAI MARE

1 Meditatii personalizate
2 Feedback saptamanal
3 Evaluari periodice
4 Profesori dedicati
5 Impreuna depasim limitele
6 Iti descoperim potentialul

LOCATIE CENTRALA

PROGRAM FLEXIBIL

CENTRU ACREDITAT

INCA NU TE-AM CONVINS?

BENEFICIEZI DE 1% REDUCERE DACA TE INSCRII CHIAR ACUM 100RON 90RON

Rezerva-ti un loc

De ce ai nevoie de meditatii la limba romana?

1 Nu inteleg nimic la ora

2 Nu imi place biologia

3 Sunt prea multe teme

4 Nu am un profesor indragit

1 Vreau o nota mai mare

2 Urmeaza examene importante

3 Vreau sa excelez

4 Nu am un profesor indragit

AI 20% REDUCERE LA 5 CURSURI ACHIZITIONATE

500 RON 400 RON

REZERVA-TI UN LOC

In cel mai mare oras din vestul tarii, al treilea oras cultural, dupa Iasi si Bucuresti, exista Centrul Educational Unirea, care desfasoara a si cursuri la limbile straine si la discilinele scolare.

De asemenea in cadrul Centrului Educational Unirea din Timisoara se tin meditatii la biologie, atat pentru admiterea la facultate cat si pentru examenul de bacalaureat unde biologa repreznta una dintre probele de examen.

Meditatiile la biologie reprezinta aprofundarea acestei stiinte exactecare se va putea realiza cu ajutorul explicatiilor cat mai clare ale profesorului, cu ajutotul desenelor, atlaselor si a altor materiale care sa ajute elevul in obtinerea performantei.

In prezent  biologia este una dintre materiile standard din scolile si universitatile de pretutindeni, iar peste un million de articole sunt publicate anual intr-o multime de reviste din domeniul biologiei si al medicine. Fiind materie de baza in invatamantul de pretutindeni si chiar fiind materia ce se cere la promovarea examenelor nationale si totodata la cele pentru admiterea la facultate, este necesara o aprofundare a disciplinei pentru a se obtine rezultate exceptionale. Aceste obiective s-ar putea atinge in cadrul meditatiilor la biologie , unde profesorul de biologie se ocupa exclusiv de fiecare elev ce isi odreste sa inteleaga si sa poata cuprinde intreaga informatie necesara.