Meditatii Limba Engleza Timisoara - Centrul Unirea Timisoara
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Engleza 2018-06-09T10:33:39+00:00

Meditatii Engleza

Rezerva-ti un loc
0745.836.264

Timisoara este unul dintre cele mai vechi orase din Romania, centru cultural si punte intre Romania si tarile din Vest. Astfel ca in acest oras cultural s-a dezvoltat Centrul Educational Unirea care desfasoara cursuri si meditatii pentru majoritatea limbilor straine si pentru toate disciplinele scolare.

Engleza este limba dominantă pe plan internațional în domeniile comunicației, științei, afacerilor, aviației, divertismentului, radioului și diplomației. Influența Imperiului Britanic este motivul principal pentru răspândirea inițială a limbii mult dincolo de limitele Arhipelagului Britanic. În urma celui de-al Doilea Război Mondial, influența economică și culturală crescândă a Statelor Unite a accelerat profund răspândirea acestei limbi. Într-o zi obișnuită de școală, aproximativ un miliard de oameni învață, într-o formă sau alta, limba engleză.

Dat fiind importanta enorma pe care o are invatarea limbii engleze, Centrul Educational Unirea din Timisoara, propune tuturor celor care sunt dornici sa asimileze aceasta limba, meditatii individuale. Meditatiile la limba engleza  se desfasoara cu un singur participant ceea ce duce la mai mult timp si o disponibilitate mai mare a profesorului meditator pentru a ajunge la performanta, la dobandirea cunostintelor necesare si la clarificarea neintelegerilor mai rapid . Totodata un alt beneficiu al meditatiilor il reprezinta intervalul orar care poate fi stabilit in functie de disponibilitatea participantului, oferind astfel o flexibilitate mai mare in programul de studiu.