Meditatii Limba Franceza Timisoara - Centrul Unirea Timisoara
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Franceza 2018-06-09T10:33:57+00:00

Meditatii Franceza

Rezerva-ti un loc
0745.836.264

Timisoara este unul dintre cele mai vechi orase din Romania, centru cultural si punte intre Romania si tarile din Vest. In prezent este cel mai mare oras din vestul Romaniei, cu o populatie de 365.000 de oameni, incluzand zonele limitrofe. 86% sunt romani, 5% unguri si 1,3% germani.

In acest oras cultural s-a dezvoltat Centrul Educational Unirea care desfasoara cursuri si meditatii pentru majoritatea limbilor straine si pentru toate disciplinele scolare.

Limba franceza este considerata o limba international, nu numai ca este vorbita in zeci de tari, dar si pentru ca este una din limbile oficiale folosite in mediul de afaceri si diferite organizatii mondiale. Ca limbă străină, franceza este, după engleză, limba învățată de cele mai multe persoane (120 de milioane), în majoritatea țărilor. Fie ca o invatam pentru a excela in cariera, fie pentru satisfactia personala sau diverse alte necesitati sociale, este la indemana oricui sa apeleze la meditatile la limba franceza care au ca scop invatarea rapida si corecta, sub indrumarea profesorilor  nostril, din cadrul Centrului Educational Unirea din Timisoara.  Beneficiile participarii la sedintele de meditatii la limba franceza in Centrul nostru constau atat in asimilarea materiei scolare cat si in pregatirea pentru examene de tipul Bacalaureat sau admitere la facultate si concursuri de specialitate. Mai mult, profesorii nostri ii ajuta pe copii sa invete limba franceza cu placere.