Meditatii Geografie - Centrul Unirea Timisoara
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Geografie 2018-08-02T15:51:12+00:00

Meditatii Geografie Timisoara

Meditatiile la geografie se desfasoara individual sau in grup, timp de 2 ore, iar acestea sunt special concepute pentru fiecare cursant.

”Profesorii adevarati cresc mentalitati nu note„

TESTEAZA GRATUIT INSCRIE-TE

DE CE NOI?

GARANTAM
O NOTA MAI MARE

1 Meditatii personalizate
2 Feedback saptamanal
3 Evaluari periodice
4 Profesori dedicati
5 Impreuna depasim limitele
6 Iti descoperim potentialul

LOCATIE CENTRALA

PROGRAM FLEXIBIL

CENTRU ACREDITAT

INCA NU TE-AM CONVINS?

BENEFICIEZI DE 10% REDUCERE DACA TE INSCRII CHIAR ACUM 100RON 90RON

Rezerva-ti un loc

De ce ai nevoie de meditatii la limba romana?

1 Nu inteleg nimic la ora

2 Nu imi place geografia

3 Sunt prea multe teme

4 Nu am un profesor indragit

1 Vreau o nota mai mare

2 Urmeaza examene importante

3 Vreau sa excelez

4 Nu am un profesor indragit

AI 20% REDUCERE LA 5 CURSURI ACHIZITIONATE

500 RON 400 RON

REZERVA-TI UN LOC

Timisoara sau in traducere “cetatea de pe Timis” este resedinta si cel mai mare oras al judetului Timis din regiunea Banat, din vestul tarii.  Timisoara este, dupa Bucuresti si Iasi, al treilea centru cultural al tarii datorita marimii si diversitatii ofertei culturale . Mostenirea culturala si diversitatea ofertelor culturale sunt punctele forte ale orasului. Timisoara este un oras multicultural, influentat de diversele comunitati entice in special de cea germana, maghiara si sarba.

In acest oras cultural exista Centrul Educational Unirea care desfasoara meditatii si cursuri cu rolul de  ajuta la dezvoltarea si performanta elevilor, studentilor si a tuturor celor care sunt dornici sa invete si sa exceleze.

Alaturi de istorie, georgafia este disciplina care trebuie inteleasa si retinuta pe tot parcursul vietii oricarui cetatean, de aceea in invatamantul gimnazial si liceal, geografia reprezinta materia de baza si proba la examenele nationale. Pentru usurarea studiului si clarificarea neintelegerilor, Centrul Educational Unirea din Timisoara dezvoltat aprofundarea  notiunilor si a cunostintelor necesare prin urmarea meditatiilor la geografie. . Meditatiile la geografie  se desfasoara cu un singur participant ceea ce duce la mai mult timp si o disponibilitate mai mare a profesorului meditator pentru a ajunge la performanta, la dobandirea cunostintelor necesare si la clarificarea neintelegerilor mai rapid si mai usor.