Meditatii Germana - Centrul Unirea Timisoara
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Germana 2018-06-09T10:34:16+00:00

Meditatii Germana

Rezerva-ti un loc
0745.836.264

Timisoara este un oras multicultural, influentat de diversele comunitati entice in special de cea germana, maghiara si sarba. In prezent este cel mai mare oras din vestul Romaniei, cu o populatie de 365.000 de oameni, incluzand zonele limitrofe. 86% sunt romani, 5% unguri si 1,3% germani. Timisoara este supranumit “Mica Viena” ca urmare a vietii culturale bogate, a vestigiilor istorice, a cladirilor datand din secolul 18.

Astfel ca in acest oras cultural al tarii, cu o vechime de peste 7 ani, exista Centrul Educational Unirea, unde se desfasoara cursuri la majortatea limbilor straine si meditatii pentru toate disciplinele scolare, ce urmaresc intr-ajutorarea si performanta elevilor, studentilor si a tututror celor dornici sa invete.

Fiind o limba vorbita si intalnita des in orasul Timisoara, datorita comunitatilor entice existente, limba germana se poate invata cu usurinta si este necesara in viata elevilor, studentilor si a tuturor cetatenilor care isi doresc sa evolueze in cariera. Aceasta limba straina se poate invata urmand sedintele de meditatii la limba germana din cadrul Centrului Educational Unirea din Timisoara care isi propune asimilarea cu usurinta a notiunilor acestei limbi de catre toti cei dornici. Meditatiile la limba germana se desfasoara cu un singur participant ceea ce duce la mai mult timp si o disponibilitate mai mare a profesorului meditator pentru a ajunge la performanta dorita.